Εκτός από τους ιερείς «απελευθέρωσαν» και την προπαγάνδα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Μετά από δέκα μέρες ιερόσυλης περιπλάνησης, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αναπαύεται πια στη βασανισμένη βορειοηπειρωτική γη που τόσο αγάπησε. Ελευθερώθηκε επιτέλους η ψυχή του, που σίγουρα δεν έβρισκε ησυχία όσο το σώμα παρέμενε σε βέβηλα χέρια.
Στο μεταξύ, στην Αθήνα το καθεστώς καταργούσε στην πράξη τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και «απελευθερώνονταν» ιερείς και προπαγάνδα…

Την ώρα που ο κ. Τζανακόπουλος «απελευθέρωνε» (sic) δέκα χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους με την απόλυση δέκα χιλιάδων ιερωμένων – στερώντας τους την ανεξαρτησία και την ασφάλεια που παρέχει η ιδιότητα και μονιμότητα του δημοσίου υπαλλήλου έναντι οποιουδήποτε αυταρχισμού – στα Τίρανα οι Αλβανοί είχαν μόλις απελευθερώσει τον φυλακισμένο άταφο νεκρό, μετά από δέκα μέρες σκανδαλώδους ομηρίας και σκύλευσης νεκρού.
Και την ίδια ακριβώς ώρα Καμμένος και Κοτζιάς «απελευθέρωναν» την μεγαλοψυχία τους, ανταλλάσσοντας άφεση αμαρτιών, μεγαλοψυχία και χριστιανικά μηνύματα αγάπης μεταξύ Βουλής και Κομοτηνής.
Δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που οι Αλβανοί στράφηκαν εκδικητικά κατά της ελληνικής εθνικής μειονότητας.
Είχαν προηγηθεί οι υφαρπαγές περιουσιών και, τα τελευταία δύο χρόνια, ένα πρωτοφανές κύμα τρομοκρατίας με θύμα την ελληνική εθνική μειονότητα.
Βρήκαν και τα έκαναν, βέβαια.
Στο δραματικό δεκαήμερο της ομηρίας του νεκρού: Ο υπουργός των Εξωτερικών Τσίπρας συνεδρίαζε για την ΕΡΤ, έτρεχε στη Βάρνα για να προτείνει συνδιοργάνωση κάποιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος, διαφήμιζε τις προτάσεις του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, έκανε ότι δεν άκουγε (αν και υπουργός Εξωτερικών) πως οι Σκοπιανοί ΔΕΝ αλλάζουν το Σύνταγμά τους και ανακοίνωνε μια δήθεν συμφωνία με την Εκκλησία που την επομένη βρέθηκε στον αέρα.
Παράλληλα, με άταφο νεκρό, το εφημερεύον θέμα της προπαγάνδας ήταν το πόρισμα της εξεταστικής για το Ερρίκος Ντυνάν – το οποίο ακριβώς τότε δόθηκε στη δημοσιότητα, ακριβώς για να ξεχαστεί ο άταφος νεκρός.
Ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών Κοτζιάς, που δεν θα έφευγε για διακοπές πριν λύσει το «Αλβανικό» (και ενώ γνώριζε ότι η μειονότητά μας βρισκόταν σε οριακό σημείο λόγω των επιδρομών της Sigurimi και των παρακρατικών που έχουν γίνει το μακρύ της χέρι), έκανε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση. Χωρίς ούτε μια δήλωση για την δολοφονία της 28ης Οκτωβρίου!
Και ο υπουργός Άμυνας Καμμένος με την υφυπουργό του Κόλλια (η οποία, όπως καταλαβαίνετε, είναι τόσο αναγκαία που δεν μπορεί να μην είναι υπουργός) είχαν αρπάξει από ένα Χιούι και έτρεχαν στα νησιά και στα ελληνοαλβανικά σύνορα – χωρίς καμιά αναφορά στην δολοφονία της 28ης Οκτωβρίου.
Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά για τους ταξιδιάρηδες.
Ο Τσίπρας βρισκόταν στο Μόσταρ της Βοσνίας και πετούσε λουλούδια στον ποταμό όταν, στις 23 Ιουλίου, στο Μάτι έχαναν τη ζωή τους εκατό άνθρωποι, ανάμεσά τους ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.
Και ο Καμμένος απουσίαζε στο εξωτερικό σε όλα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, όπλισε με την εμπιστοσύνη του τον Κοτζιά για να διαπραγματευτεί με τους Σκοπιανούς και έτρεξε στο Μονακό για την Φόρμουλα 1 και ταξίδευε συνεχώς όσο διαρκούσε η ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.
Με λίγα λόγια, ό,τι κι’ αν συμβαίνει, αυτοί συνεχίζουν κανονικά.
Μέσα στον γενικό θρήνο για τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών, έφερναν τροπολογία για την αύξηση των μισθών των επικεφαλής των ΔΕΚΟ, ψήφιζαν την τροπολογία για τους μουφτήδες, μετέφεραν τον Κουφοντίνα σε φυλακές πολυτελείας.
Συνέχισαν κανονικά και σ’ όλη τη διάρκεια της ομηρίας του νεκρού Βορειοηπειρώτη.
Με λίγα λόγια κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχαστούν οι νεκροί μας.
Και ιδού οι αποδείξεις:
28/10. Δολοφονία Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Δήλωση Ράμα: «Μην λέτε απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού»
28/10. Τέταρτη άδεια εξόδου στον Κουφοντίνα
29/10. Επίσκεψη Καμμένου στη Μόσχα
29/10. Ομιλία Τσίπρα στην Ευρωαραβική Σύνοδο
29/10. Επιστολή Τσίπρα στους αρχηγούς των κομμάτων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
30/10. Γίνεται γνωστός ο καυγάς Γεροβασίλη – Παπακώστα για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ
30/10. Ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ο. για τη συνταγματική αναθεώρηση
30/10. Επιστολή Τσίπρα στην μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου
31/10. Επίσκεψη Καμμένου στο Κατάρ
1/11. Συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος
1/11. Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει μυστικά για την ΕΡΤ
2/11. Δύο νέες καρατομήσεις στην ΕΡΤ (Διευθύνων Σύμβουλος και Αναπληρωτής του – Κωστόπουλος, Θαλασσινός)
2/11. Τσίπρας στην Τετραμερή της Βάρνας. Συζητήσεις για από κοινού διοργάνωση μεγάλου αθλητικού γεγονότος από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία
1-2/11. Κρίσεις στην ΕΛΑΣ με απομακρύνσεις εις βάθος
2/11. Δημοσιοποίηση των μη «αλλαγών» στο σκοπιανό Σύνταγμα
2/11. Δημοσιοποίηση προτάσεων ΣΥΡΙΖΑ για τη (μη) συνταγματική αναθεώρηση
2/11. Την ίδια μέρα συνεδριάζει για πρώτη φορά η Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας - πΓΔΜ για τα ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.
2/11. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, συναντάται με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για την υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου. Το αίτημα των βορειοηπειρωτικών σωματείων για συνάντηση με τις δύο κυρίες του υπουργείου ουδέποτε ικανοποιήθηκε.
2/11. Με καθυστέρηση και μετά από απεχθείς διαρροές μεταβαίνει στην Αλβανία Έλληνας αξιωματικός για το θέμα της δολοφονίας Κατσίφας. Όπως πήγε έφυγε!
3/11. Η υφυπουργός Άμυνας Μαρία Κόλλα Τσαρουχά – απαραίτητη σε όλες τις κυβερνήσεις των Τσιπροκαμμένων - περιοδεύει στην ελληνοαλβανική μεθόριο με χιούι και στέλνει μηνύματα στο τουίτερ του τύπου «Δέος» και «Σεβασμός». Λέξη για τον φυλακισμένο νεκρό Βορειοηπειρώτη και για την ψευδεπίγραφη συνταγματική αναθεώρηση του Ζάεφ.
3/11. Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μεταβαίνει με χιούι σε Σύρνα και Αστυπάλαια και βγάζει σέλφι με φόντο το ελικόπτερο. Λέξη για τα εθνικά θέματα.
5/11 Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος χειριζόταν όλα αυτά τα χρόνια το «Αλβανικό» και δήλωνε πως δεν θα πάει διακοπές αν δεν το λύσει, δεν λέει λέξη για την δολοφονία αλλά καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του, μηνύοντας ουσιαστικά τον υπουργό άμυνας.
5/11. Το πόρισμα της πλειοψηφίας της εξεταστικής για το «Ερρίκος Ντυνάν»
6/11. Ανακοινώνεται – με άταφο ακόμη τον Κατσίφα – η περίφημη «ιστορική συμφωνία» με την Εκκλησία της Ελλάδος.
7/11. Παραδίδεται η σορός του Κατσίφα στους γονείς και στη Β. Ήπειρο.
Απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από τους ιερείς «απελευθερώθηκε» (πάλι) και η προπαγάνδα…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου