Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη μάχη με τη Νέξε. Ζωντανά το παιχνίδι



Ο Ολυμπιακός- «Όμιλος Ξυνή» υποδέχεται την Νέξε, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του EHF Cup και θέλει, έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο πλευρό του, να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (18/11), στις 15:45, την Κροατική ομάδα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε ένα σημαντικό αγώνα, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το Σάββατο το μεσημέρι, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Ζαραβίνα, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Λιάπη, ενώ η συμμετοχή του Γρηγόρη Σανίκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9 HD.

*Στην αναμέτρηση με την Νέξε ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι:Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε την ευκαιρία ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα της Κροατίας και αυτό από μόνο του σημαίνει πάρα πολλά. Έχουμε στόχο να φανούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί και μέσα από αυτό τον αγώνα να επανέλθουν κάποια παιδιά που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο μας που μας στηρίζει συνέχεια να του δώσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Πέταρ Μπούμπαλο είπε τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι η Νέξε είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι είναι πάντα κοντά μας και τους περιμένουμε την Κυριακή στο Ρέντη να μας υποστηρίξουν σε αυτό το δύσκολο αγώνα».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου