Xειροπέδες στον αστυνομικό-ληστή της Νίκαιας

Διαβάστε την επισήμανση της EFENPRESS κάτω από την αρχική είδηση, στο τέλος της σελίδος.

__________________
Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ο αστυνομικός ο οποίος ξυλοκοπήθηκε χθες από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την έρευνα προέκυψε πως ο αστυνομικός συμμετείχε σε ομάδα που έχει προχωρήσει την τελευταία διετία σε οκτώ ληστρικές επιδρομές σε βάρος Πακιστανών εμπόρων λαθραίων τσιγάρων.  Ειδικότερα, από τις αρχές του 2017 στην περιοχή του Πειραιά έχουν γίνει ανάλογα περιστατικά με τέσσερις δράστες και θύματα Πακιστανούς που πουλούσαν τσιγάρα.

Παράλληλα εντοπίστηκαν τα tire up με τα οποία ήταν δεμένοι οι Πακιστανοί. ενώ βρέθηκε κουκούλα και γάντια που φορούσε ο αστυνομικός όταν μπήκε μέσα, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι θα βρεθεί πάνω τους DNA.



Όσον αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, στη Νίκαια, περίοικοι κατέθεσαν πως ο αστυνομικός και ακόμη τρία άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες) εισέβαλαν στην κατοικία των Πακιστανών και, αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, τους άρπαξαν μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει κατάθεση κατοίκου της περιοχής, στην οποία αναφέρεται πως άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους». 



Από τη μεριά του, ο 34χρονος αστυνομικός υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ομηρίας και βασανισμού από τους Πακιστανούς ενοίκους σε μια προσπάθεια ελέγχου της δραστηριότητάς τους. 

«Ήμουν με μοτοσυκλέτα, είδα δύο άτομα, τα οποία θεώρησα ύποπτα για λαθρεμπόριο, φώναζαν έντονα, τους δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και όταν τους ρώτησα τι γίνεται, μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με χτυπούν» είπε αρχικά στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως ακολούθησε τους Πακιστανούς μέσα στην πολυκατοικία και πως κατάφερε να τους εγκλωβίσει στον δεύτερο όροφο. «Επιτέθηκαν και πάλι εναντίον μου, αμύνθηκα, όμως ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος και βγήκαν άλλα 15 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατόρθωσαν να με βάλουν στο διαμέρισμα» δήλωσε ο 34χρονος.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί -όπως λέει- κατάφερε να φτάσει κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, το οποίο όμως δεν είχε χερούλι, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δραπετεύσει: «Με έριξαν κάτω, άρχισαν να με χτυπούν και με έδεσαν με ένα σεντόνι πάνω σε μια καρέκλα. Συνέχιζαν να με χτυπούν με ένα σκαμπό και να με γρονθοκοπούν. Ένας κράταγε και μαχαίρι. Αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί αφτί, δεν ξέρω αν ήταν από το σκαμπό ή το μαχαίρι».

Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, φαίνεται πως δεν πείθουν τους συναδέλφους του που διεξάγουν τη σχετική έρευνα. 

Τώρα οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα που φέρονται να είναι συνεργοί του, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αυτοί αστυνομικοί.
Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:


Ποιος θα προστατέψει την ΕΛΑΣ; - Έξι Πακιστανοί έδειραν και απήγαγαν αστυνομικό στην Νίκαια!

Αστυνομικός έπεσε θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού από έξι Πακιστανούς και 
τίθεται το ερώτημα: Εάν η Αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της και
 τα στελέχη της τότε τι μπορούν να περιμένουν οι πολίτες;

Ο αστυνομικός βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και με εμφανή τραύματα στο 
πρόσωπο και το σώμα στις 3 τα ξημερώματα αστυνομικός σε διαμέρισμα στη Νίκαια.
Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιο άτομο καλούσε σε βοήθεια. Όταν έφθασαν στο σημείο άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., δέχτηκαν επίθεση από έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής.
Στη συνέχεια εντόπισαν τον αστυνομικό στο διαμέρισμα, ο οποίος όπως τους είπε ακολούθησε τους δράστες μετά από πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
 pronews
_________________________________________________
-Πάντως "κάτι" δεν κολλάει καλά σ αυτή την υπόθεση...
Efenpress


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου