Σήμερα με Ισλανδία η πρεμιέρα της ανδρών για το Euro 2020



Το πρώτο της παιχνίδι στον 3ο προκριματικό όμιλο του ΕURO 2020 θα δώσει αύριο στις 22:45 η Εθνική Ανδρών απέναντι στην Ισλανδία.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές του παγκοσμίου χάντμπολ.
Η Ισλανδία προκρίνεται ανελλιπώς στις κορυφαίες διοργανώσεις, έχοντας δύο σπουδαίες διακρίσεις, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο και το χάλκινο μετάλλιο στο ΕURO 2010 της Αυστρίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της EHF στο link https://ift.tt/2q4jSWi

«Εφικτή η 3η θέση του ομίλου»
Ο διεθνής πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Τα προκριματικά αρχίζουν με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια από τα οποία θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Προσωπικά θεωρώ ότι η 3η θέση του ομίλου- η οποία υπό προϋποθέσεις δίνει την πρόκριση στην τελική φάση- είναι εφικτή. Ανεξάρτητα από τον αυριανό αγώνα από τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε πράγματα, επιβάλλεται να κοντράρουμε την ΠΓΔΜ στην έδρα μας και πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά έχουμε δουλέψει καλά και στοχευμένα, κάτι που ευελπιστώ να αποτυπωθεί και στο γήπεδο».

Στην διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Αρβανίτη βρίσκονται οι αθλητές: Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Αραμπατζής (ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV), Γουργούμης (Bianco Monte Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν- Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν-Γερμανία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Ιωάννου (Γκρενόμπλ- Γαλλία).

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου