Πολύ Β-ρομάει το Ζεφύρι!


Ζεφύρι: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης - Συνελήφθη ύποπτος

Το θύμα είχε βρεθεί κοντά στο σπίτι του - Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλη υπόθεση βιασμού - Τι κατέθεσε η κοπέλα στην Αστυνομία
Ένας 60χρονος Ρομά, διακινητής ναρκωτικών, συνελήφθη ως ύποπτος για τον βιασμό της 22χρονης η οποία είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι, πριν από λίγες ημέρες.

zefyri 22xronh
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά από την κατάθεση του θύματος. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε το DNA του με αυτό που οι Αρχές είχαν εντοπίσει πάνω στη νεαρή γυναίκα. 
Φέρεται μάλιστα να είχε κατηγορηθεί και πάλι πριν από ένα χρόνο, για το βιασμό μιας τοξικομανούς στην ίδια περιοχή.
Ο 60χρονος οδηγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/09) στην Ασφάλεια και σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα ενώ η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Πειραιά.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι η 22χρονη είχε πάει μαζί με τον φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο φίλος της έφυγε και είναι πολύ πιθανό σε εκείνο το διάστημα να έγινε η σεξουαλική κακοποίηση.  

Τι κατέθεσε η 22χρονη

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να "φτιαχτώ" το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ ...». 
Αυτά είναι -σύμφωνα με το Cnn.gr- τα όσα μπόρεσε να πει αργά χθες (20/09) στους αστυνομικούς, η 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη χωρίς τις αισθήσεις της στο Ζεφύρι. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι εντόπισε ίχνη βιασμού.

newsbomb.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου