"Ο ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει"



Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ περνά στην αντεπίθεση για την υπονόμευση που δέχεται το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, από την ημέρα που μπήκε στο κλειστό της Νεάπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών εκφράζει την έντονη δυσφορία και δυσαρέσκειά του για την επαναλαμβανόμενη εχθρική συμπεριφορά του Σωματείου Καλαθοσφαίρισης ΣΑΠΚ Νεάπολης, το οποίο, διαπνεόμενο από ένα πνεύμα «αφεντικού» του χώρου, δημιουργεί προβλήματα στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η οποία από εδώ και πέρα θα έχει ως έδρα της το Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.

Η εχθρική συμπεριφορά αυτή ξεκινάει από την ημέρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το τμήμα του Συλλόγου μας στο κλειστό της Νεάπολης, με αποκορύφωμα το περασμένο Σάββατο, όπου με σειρά συκοφαντικών αναρτήσεων, ουσιαστικά «έδειχνε» τον αγώνα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ως υπεύθυνο για τη ματαίωση αγώνος του εφηβικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του σωματείου τους.

Με φωτογραφίες, συνοδευόμενες από τίτλους όπως «ρημαδιό το κλειστό», «ταφόπλακα για το μπάσκετ», ουσιαστικά δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε δύο αθλήματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη Θεσσαλονίκη και στη Β. Ελλάδα.

Προσπαθούν προσχηματικά να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό του μπάσκετ, υπονοώντας ότι ο ΠΑΟΚ με τη μεταφορά του τμήματος χάντμπολ στην έδρα της Νεάπολης, αλλά και η Διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης βάζουν «ταφόπλακα» στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ξεχνώντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει δοξάσει το συγκεκριμένο άθλημα.

Υπενθυμίζουμε ακόμη στους «ανησυχούντες» υπευθύνους της τοπικής ομάδας ότι η Νεάπολη παραδοσιακά στήριζε το άθλημα του χάντμπολ, έχοντας παράδοση σε αυτό. 

Όσον αφορά την υπονοούμενη εύνοια της διοίκησης των ΕΑΚ προς τον ΠΑΟΚ, ενημερώνουμε ότι οι αθλητικές δραστηριότητες του ΠΑΟΚ είναι αυτές που δημιουργούν έσοδα στα γυμναστήρια και στους χώρους άθλησης της πόλης και βοηθούν στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Αποκρούουμε κατηγορηματικά κάθε αιτίαση ότι η μεταφορά του τμήματος χάντμπολ αποτελεί «ταφόπλακα» για το μπάσκετ της περιοχής, δηλώνοντας την απόφασή μας να δημιουργήσουμε ακαδημίες του Συλλόγου μας, με έδρα το εν λόγω κλειστό, καθώς και να το δηλώσουμε ως έδρα αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας, βοηθώντας έτσι με τη δυναμική και το ειδικό βάρος του ΠΑΟΚ στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή.

Τους «αγωνιούντες», λοιπόν, υπευθύνους της τοπικής ομάδας πιστεύουμε ότι θα τους έχουμε υπέρμαχους και συνοδοιπόρους σε αυτήν την πρότασή μας, για την οποία θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιοι
 φορείς.

Παρακαλούμε επίσης, λάβετε υπόψη σας, ότι η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται το Σωματείο σας είναι απόλυτα και καθολικά ασπρόμαυρων ΠΑΟΚτσήδικων οπαδικών συναισθημάτων...

Σας καλούμε να μη δημιουργείτε εμπόδια στην προσπάθεια του τμήματος χάντμπολ στην πορεία του να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους, για τους οποίους θα είναι περήφανη και χαρούμενη ολόκληρη η Νεάπολη.

Όσον αφορά, την υβριστική συμπεριφορά στελέχους του Σωματείου σας για τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε τουλάχιστον να ελέγξετε το εν λόγω στέλεχός σας και να να το προτρέψετε, το λιγότερο που έχει να κάνει, σε μία από τις επόμενες προπονήσεις του τμήματος χάντμπολ, να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα χάντμπολ, απ' τον Team Manager κ. Γρηγόρη Νατσιόπουλου, ενώπιον του οποίου έγινε το λυπηρό συμβάν.

Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ... ΠΑΜΕ ΝΕΑΠΟΛΗ!!!"



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου