Ληστεία κοσμηματοπωλείου: Αστυνομικός κάνει δήλωση υπέρ του ληστή και το θύμα της ληστείας... πάει στη φυλακή!

Να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να διαταχθεί ΕΔΕ για τον   υπαστυνόμο. Αφ ενός δεν έχει δικαίωμα να κάνει δηλώσεις και αφ ετέρου οι δηλώσεις του αυτές απάδουν προς την ιδιότητά του και προσβάλλουν το Σώμα στο οποίο υπηρετεί.Τα "καλέ μου " και..."γλυκέ μου"  προς τον τραβεστί και οι άσχετες ..."νομολογίες" του αλλά και η Υπηρεσία που κάποιος "έξυπνος" τον είχε τοποθετήσει, δυστυχώς είναι ενδεικτικά του "κλίματος" που η "κυβέρνηση" έχει δημιουργήσει σε όλες τις δημόσιες Υπηρεσίες.Κλίματος διάβρωσης και αποσύνθεσης αξιών, σοβαρότητος και πειθαρχίας.

Φ. ΙΩΑΝΝΟΥ
______________________
Πρωτοφανείς καταστάσεις που αναδεικνύουν όχι απλώς έλλειψη αστυνόμευσης αλλά και έλλειμμα δημοκρατίας, φέρνει στην επιφάνεια η χθεσινή απόπειρα ληστείας ενός κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια και ο θάνατος του ληστή, ο οποίος αποδεικνύεται ότι ήταν ο Ζακ (Ζαχαρίας) Κωστόπουλος (φωτό), τραβεστί και δραστήριο μέλος της κοινότητας LGBTQ.
Αφ'ενός συνελήφθη (!) ο ...κοσμηματοπώλης που επιχείρησε να εξουδετερώσει άοπλος τον ληστή, αφ'ετέρου, ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ και ειδικότερα στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας (Police Action - Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης, προχώρησε σε δήλωση, προφανώς εκπρόσωπος του Τμήματος στο οποίο προκαταλαμβάνει την Δικαιοσύνη («αν λειτουργεί βέβαια», όπως αναφέρει στην δήλωσή του υπαστυνόμος) για την επιβολή ...κάθειρξης στον κοσμηματοπώλη!!!
Η υπόθεση θυμίζει «μαύρη» κωμωδία, αλλά ουδόλως γελάει ο άνθρωπος που είδε έναν ληστή να μπαίνει στο κατάστημά του, να τον απειλεί με θανάτωση ή οικονομική καταστροφή και εν συνεχεία, επειδή αμύνθηκε να βρεθεί στην φυλακή, διότι ο ληστής που πέθανε αποτελούσε ...εξέχον μέλος της κοινότητας LGBTQ!
Το πιο απίθανο: Ενας αστυνομικός (και μάλιστα υπαστυνόμος σε θέση-κλειδί για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος) που υποτίθεται προστατεύει τους πολίτες από τις παράνομες πράξεις, δήλωσε τα εξής απίθανα:
«Η χρήση ναρκωτικών δεν είναι έγκλημα. Όσο το αντιμετωπίζουμε έτσι, οδηγούμε τους χρήστες σε αυτό. Η αυτοδικία σε μια απόπειρα ληστείας, οδήγησε έναν νέο Άνθρωπο στο θάνατο.
Θύματα και μάρτυρες διαπράττουν μια αποτρόπαια ανθρωποκτονία, χωρίς καμία δικαιολογία. Η ζωή είναι το ύψιστο έννομο αγαθό στο δικαιικό μας σύστημα. Η ζυγαριά της Δικαιοσύνης, αν λειτουργεί ακόμα στη χώρα μας, θα στείλει τους δράστες έγκλειστους για σωφρονισμό.
Καλέ μου, γλυκέ μου Ζακ, φίλε μας αγαπημένε, έφτιαξες το κόσμο σου εδώ και ζούσες ελεύθερός. Σου στέρησαν τη ζωή αυτή. Και εσένα από εμάς. Και οι δυο μας δε πιστεύουμε στον άλλον κόσμο, θα ζεις έτσι εδώ στη καρδιά μας.
Έφυγες, να μείνουμε εμείς να φτιάξουμε το κόσμο ελεύθερο, όπως τον ήθελες. Δε θα τα καταφέρουμε όμως. Λυπάμαι... Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έχουμε πει.»
«Τι θέλει να πει ο ποιητής», δηλαδή ο υπαστυνόμος; Οτι προφανώς ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν χρήστης ναρκωτικών και έκανε την ληστεία. Aυτό κατά την αστυνομική αντίληψη είναι λογικό: Αφού κάνω χρήση ναρκωτικών, περίπου δικαιούμαι και να κάνω ληστεία...
Από εκεί και πέρα από που να ξεκινήσει και πού να σταματήσει κανείς από αυτά που γράφει το όργανο της τάξης: Οτι αποκαλεί τον ληστή «Καλέ μου, γλυκέ μου Ζακ, φίλε μας αγαπημένε..»;
Οτι «Έφυγες, να μείνουμε εμείς να φτιάξουμε το κόσμο ελεύθερο, όπως τον ήθελες»; Οτι «Η ζυγαριά της Δικαιοσύνης, αν λειτουργεί ακόμα στη χώρα μας, θα στείλει τους δράστες έγκλειστους για σωφρονισμό»; 
Πρόκειται για τους ίδιους αστυνομικούς οι οποίοι αιματοκύλισαν τις διαδηλώσεις στις Πρέσπες και στην Θεσσαλονίκη για την υπεράσπιση της Μακεδονίας.
Τι συμβαίνει στην Ελληνική Αστυνομία, επιτέλους; Από πότε εκδίδουν ανακοινώσεις στελέχη της ΕΛΑΣ, λαμβάνοντας θέσεις υπέρ ληστών;
Να πούμε ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία... διαμαρτυρίας γιατί αμύνθηκε ο κοσμηματοπώλης και στην πάλη με τον ληστή, αυτός πέθανε! Και μη χειρότερα...
Εδώ ο ληστής όταν περιοριζόταν σε ακτιβισμό για «τα δικαιώματα των LGBTQ»:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου