Λαμπρά η επετειακή εκδήλωση για τα 35 χρόνια Διομήδη (video)



Ο Διομήδης γιόρτασε τα 35 χρόνια λαμπρής ιστορίας του τμήματος χάντμπολ με επετειακή εκδήλωση στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος.

Από το 1984 έως και σήμερα, η αγαπημένη ομάδα της Αργολίδας έχει προσθέσει χρυσές σελίδες στο βιβλίο του αθλητισμού της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης!

Η φετινή σεζόν 2018-2019 είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά και συγκινητική για τους Λύκους, καθώς ο αριθμός 35 φορτίζει συναισθηματικά όλους όσοι συνέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια στην ιστορία του Διομήδη!

Εμβληματικές και ιστορικές φυσιογνωμίες της ομάδας βραβευθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στον Διομήδη.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης την παρουσίαση της νέας ομάδας των Λύκων για τη σεζόν 2018-2019, την παρουσίαση της νέας αγωνιστικής φανέλας, καθώς και των επετειακών καρτών διαρκείας. όπως ανέφερε ανακοίνωση της διοίκησης του Διομήδη:

"Οι επετειακές κάρτες διαρκείας είναι πλέον διαθέσιμες για τους φίλους της ομάδας. Δεν αποτελούν απλά μια κάρτα ελεύθερης εισόδου στο γήπεδο για τους κατόχους της, αλλά μια υπόσχεση όλων ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του Διομήδη και για τα επόμενα χρόνια, για τις επόμενες δεκαετίες!

Όλοι μαζί φέτος πανηγυρίζουμε για τα άκρως επιτυχημένα 35 χρόνια του τμήματός μας! Σαν δώρο για αυτή τη γιορτή, η Διοίκηση αποφάσισε να τις διαθέσει στην προνομιακή και σημαδιακή τιμή των 35€, όσα ακριβώς τα χρόνια που γιορτάζουμε!

Προμηθευτείτε την δική σας κάρτα διαρκείας των Λύκων και ζήστε από κοντά νέες συγκινήσεις και χαρές!

Και... επειδή το παρελθόν είναι πάντα αρωγός για το μέλλον μας, οι φετινές κάρτες διαρκείας αφιερώνονται με πολλή τιμή και περηφάνια σε όλους αυτούς που πίστεψαν στο όνειρο! Βρείτε τους στην πίσω όψη της κάρτας σας!"

Δείτε το video της εκδήλωσης:




Πηγή  argolikeseidhseis.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου