ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το Αστυνομικό Δελτίο


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από οχήματα

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις ημεδαποί

Η δράση τους εντοπίζεται στις περιοχές Περαίας, Αγίας Τριάδας και Επανομής

Η λεία τους περιελάμβανε μεταξύ άλλων χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών


Τέλος στη δράση ατόμων που διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής, έβαλαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 30 (άντρας), 31 και 23 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (21-08-2018) οι προαναφερόμενοι διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, απ’ όπου αφαίρεσαν (1) πορτοφόλι, (3) κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.
Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, εντόπισε στην περιφερειακή οδό το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, οπότε και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, δύο από τα ανευρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα είχαν αφαιρέσει οι δράστες λίγο νωρίτερα από ανασφάλιστα οχήματα στην περιοχή της Περαίας.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες από 03-08-2018 έως 18-08-2018 διέρρηξαν (6) ακόμη αυτοκίνητα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου