"Χτίζουμε το Mέλλον της Ελληνικής Χειροσφαίρισης Γυναικών"



Με το σύνθημα "Χτίζουμε το Mέλλον της Ελληνικής Χειροσφαίρισης Γυναικών" και στα πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών - ΟΧΕ, αντιπροσωπεία από τους δυο φορείς, βρέθηκαν χθες στον Πειραιά, στο  σημείο όπου θα δημιουργηθεί ένα νέο γήπεδο Χάντμπολ για τα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, με φόντο το υπό ανακαίνιση κεντρικό κτήριό του, προσδοκώντας για περισσότερες γυναίκες στον αθλητισμό, όπως αυτό εκφράζεται και μέσα από το πρόγραμμα Make Place For One More Woman που έχει εκοπονήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη. 

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα δημιουργήθηκε από τον ομόνυμο εμβληματικό Μικρασιάτη Έμπορο, λειτουργεί ως Οικοτροφείο για κορίτσια από 5 έως 18 ετών από την Ελλάδα και την Αλλοδαπή, που προέρχονται από προβληματικά οικογενειακά περιβάλλοντα και έχει σαν στόχο την παροχή υποστηρικτών υπηρεσιών ως προς την ψυχική τους υγεία και την συναισθηματική τους σταθερότητα, την φροντίδα και την σίτιση, την εκπαίδευση και τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Έτσι με στόχο την ανάπτυξη και της αθλητικής παιδείας των φιλοξενούμενων κοριτσιών και την ενθάρρυνση της εμπλοκής τους με τον αθλητισμό, η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Ιδρύματος κα Αναστασία Κατσιλιέρη εκτός από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών υποδέχτηκε και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας & Marketing του Συλλόγου κ. Γιάννη Σταθόπουλο, ενώ από την ΟΧΕ τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Σταματιάδη, την υπεύθυνη των Εθνικών Γυναικείων Εθνικών Ομάδων κα Ερασμία Λάσκαρη, τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξη και Αναπτυξιακό Προπονητή κ. Γιώργο Κρανάκη και τον Τεχνικό Αναπτυξιακό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Ιατρούδη, ώστε όλοι μαζί, υπό την αιγίδα και την οργανωτική μέριμνα της Ομοσπονδίας Handball και του προγράμματος Make Place For One More Woman, να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα project που αποτελεί “διακαή πόθο“ όλων των εμπλεκομένων μερών.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου