Οργή λαού για την εκχώρηση της Μακεδονίας στη διαδήλωση στη Βεργίνα: Χιλιάδες πολίτες στην συγκέντρωση

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  για την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων, στη Βεργίνα,  χιλιάδες πολίτες απ' ολόκληρη την χώρα να έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας.

Οι συγκεντρωμένοι ντυμένοι στα γαλανόλευκα και κρατώντας ελληνικές σημαίες διαδηλώνουν κατά της παραχώρησης της μακεδονικής κληρονομίας στα Σκόπια.
Αν και αρχικά οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει ότι το συγκέντρωση  δεν θα γίνει λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ωστόσο το πλήθος κόσμου και ο καλός καιρός, ήταν οι δύο βασικές αιτίες που τους έκανε να αλλάξουν γνώμη.
Νωρίς το απόγευμα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων είχε ανακοινώσει ότι το συλλαλητήριο θα αναβληθεί, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.
Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ένας εκ των διοργανωτών των κινητοποιήσεων για το Σκοπιανό, δημοσίευσε ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζοντας ότι το συλλαλητήριο τελικά θα διεξαχθεί, μεταφέροντας παράλληλα την πληροφορία ότι η Ομοσπονδία ανακάλεσε την απόφασή της για αναβολή.

PRONEWS

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου