Πήρε Κωστοπούλου και ανανέωσε με τέσσερις αθλήτριες η ΑΕΠ Πανόραμα



Στην απόκτηση της Αθηνάς Κωστοπούλου και την ανανέωση των Μεντεσίδου, Κυρικλίδου, Σπανού και Αναστασιάδου προχώρησε η ΑΕΠ Πανόραμα. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου της Θεσσαλονίκης:

Η Κωστοπούλου Αθηνά στην ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ! Η διεθνής αθλήτρια με την εθνική γυναικών, που αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ομάδα μας, θα είναι και φέτος μαζί μας! Η Αθηνά ανήκει στο σωματείο της Ν. Ιωνίας και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας! Να ευχαριστήσουμε προσωπικά την κα Σοφία Ναϊσίδου, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την διατήρηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Νατάσα Αναστασιάδου! Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach handball το 2017, η Νατάσα θα στηρίξει για μια ακόμη χρονιά την ομάδα!






Η Μαρία Μεντεσίδου, ανανεώνει την συνεργασία της με την ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ! Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσουμε πως η «Μέντε» θα ενισχύσει σημαντικά και φέτος την προσπάθεια της ομάδας. Η αθλήτρια ανήκει στον ΠΑΟΚ και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας!





Η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με την νεαρή διεθνή αθλήτρια Χριστιάνα Κυρικλίδου! Η Χριστιάνα διεθνής με τις ηλικιακές εθνικές ομάδας καθώς και με την εθνική beach handball Κ18, θα ενισχύσει και φέτος σημαντικά την γυναικεία ομάδα!



Και φέτος η νεαρή ταλαντούχα τερματοφύλακας, διεθνής με την εθνική beach handball Κ18, Αλεξία Σπανού, θα είναι μαζί μας, ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της γυναικείας ομάδας







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου