ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Η Βουλή θα ντυθεί το Σάββατο στα χρώματα του gay pride- Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Και οι Τσολιάδες θα φυλάνε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου χρωματισμένο με ...gay χρώματα; Αυτό δεν είναι πρόκληση; Δεν είναι προσβολή και προς το μνημείο; Τελικά ορισμένοι, πάνε γυρεύοντας...Juan

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.
Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως θέλουν αρκετούς βουλευτές να μην βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την πρωτοβουλία και ετοιμάζονται να αντιδράσουν.


Πηγή:iefimerida.gr 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου