«ΠΑΡΟΥΣΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ—ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ «ΑΔΕΛΦΕΣ»--ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ…«PRIDE» ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!!

«Εθνικό Βατερλό»…!!!
Στο «Θεσμικό Εγγυητή του Πολιτεύματος» δηλ. στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο εναποθέτει πλέον ( και έτσι έπρεπε να κάνει) ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ευθύνη αυτής της πρωτοφανούς εξέλιξης, πού δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική Πολιτική και Συνταγματική Ιστορία πού συνιστά κατάφωρη παραβίαση της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος, αφού ο Τσίπρας καμία πολιτική νομιμοποίηση να υπογράψει αυτή τη Προδοτική Συμφωνία, το Σάββατο στις Πρέσπες, όταν μάλιστα δεν έχει τη στήριξη της ίδιας της Κυβέρνησής του.

Ο ίδιος ο Παυλόπουλος μάλιστα, σε διάφορες περιοδείες – εκδρομές πού έκανε ανά τη Χώρα διαλαλούσε παντού ότι δεν υπάρχει «Μακεδονικό Έθνος», τώρα μπροστά στον Τσίπρα είπε ότι η συμφωνία είναι…καλή…!!!
********
Είναι λοιπόν σαφές ότι έχει «Εθνικές ευθύνες» με την κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα όπου οι Σκοπιανοί βγαίνουν ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ , αφού κέρδισαν την αναγνώριση  ως… Μακεδονικό Έθνος με Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονική ταυτότητα…!!!
********
Άλλωστε, δεν περίμενε κανείς από ένα κομπλεξικό αριστερό ανθρωπάκι, πού έμαθε να απολαμβάνει σε όλη τους την έκταση τα μεγαλεία τού Πρωθυπουργικού θώκου και στηρίζεται στη «δεδηλωμένη» της καρέκλας,να έπραττε Εθνικά.
*********
Ανέκαθεν το κόμμα του ήταν υπερ του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού των Σκοπίων   και ανέκαθεν είχε αντεθνική στάση, είναι πασίγνωστα τα διαχρονικά δόλια…«περιστατικά»…!!!
********
Όπως τώρα επαναλαμβάνονται με την άνευ όρων εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αφού οι ψευδεπίγραφοι «όροι» πού προτάσσουν Τσίπρας-Κοτζιάς είναι άνευ αντικρύσματος, δεδομένου ότι άπαξ και συμφωνήσαμε να μπούν, δεν γίνεται μετά από τρία χρόνια να βγούν, για κανένα λόγο, αίρεση, ή όρο, όπως διατείνονται σύμπαντες οι διπλωμάτες…
********
Όπως ψεύτικο είναι και το δημοψήφισμα των Σκοπιανών, αφού αν δεν συμμετάσχει το 51% των Σκοπιανών θα έχει… συμβουλευτικό και ΟΧΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΌ χαρακτήρα και είναι εύκολο να πούν  στους Σκοπιανούς οι πολιτικοί Αρχηγοί τους να μη πάνε να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να είναι άκαρπο.
********
Εκτός από τη φτωχοποιησή μας τα Σταλινικά απολιθώματα τού Κυβερνητικού λεχριταριού φάνηκαν και προδότες σε θέματα Εθνικής ακεραιότητος και αυθυπαρξίας…
********
Να σημειώσουμε ότι ο Καμμένος ναι μεν λέει ότι δεν ψηφίζει τη συμφωνία, δήλωσε όμως σήμερα σε συνέντευξή του ότι, «η συμφωνία είναι…καλή»…!!! 
               --------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου