Ο Χρήστος Δημήτρουλας νέος τεχνικός του Διομήδη




Με χαρά ανακοινώνουμε ότι τις τύχες της ανδρικής ομάδας του Διομήδη αναλαμβάνει ο Χρήστος Δημήτρουλας, μέχρι πρότινος βοηθός του Κώστα Δεληγιάννη και Υπεύθυνος των Ακαδημιών των Λύκων.
Έχοντας εντρυφήσει στην αγωνιστική φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς, σήμα κατατεθέν του Διομήδη και έχοντας ζήσει την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων, σε συνδυασμό με τις ικανότητες, το πάθος του και τη φιλοσοφία του για το handball, ο Χρήστος Δημήτρουλας είναι ο πλέον αρμόδιος να συνεχίσει το έργο του Κώστα Δεληγιάννη.
Καλή τύχη Χρήστο, όλη η αγέλη είναι στο πλευρό σου!

Ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Χρήστος Δημήτρουλας  δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα εκπροσωπώ το Διομήδη Άργους. Η διοίκηση του Διομήδη έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι βοηθάει να αναδειχθούν νέοι προπονητές. Δεσμεύομαι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Διομήδη να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνει η ομάδα πιο δυνατή και ανταγωνιστική και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Ευχαριστώ τη διοίκηση που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με επέλεξε ως προπονητή της αντρικής ομάδας του Διομήδη».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου