«Ψυχοφθόρο αλλά το πιο γλυκό φινάλε»



Στις πολλές επιτυχίες του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Ζαραβίνας. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και μεταξύ άλλων ανέφερε:
Για την ομάδα πόλο ανδρών: «Συγχαρητήρια εκ μέρους όλης της ομάδας μας στο πόλο για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακό είμαστε μία οικογένεια. Στο Ρέντη στα κάτω τα καθίσματα κάθονται μόνο αθλητές των άλλων τμημάτων. Αυτό είναι μοναδικό και δείχνει τις σχέσεις όλων στον σύλλογο».

Για την εξέλιξη των τελικών με την ΑΕΚ: «Αν μπορούσαμε να φανταστούμε προ μηνών τον τρόπο που θα ερχόταν αυτή η κατάκτηση, νομίζω θα επιλέγαμε τον ίδιο. Μπορεί να ήταν κάτι ψυχοφθόρο αλλά η ομάδα έδειξε δυναμική, χαρακτήρα και αποφασιστικότητα και κέρδισε πολλούς φιλάθλους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ήταν το πιο γλυκό φινάλε. Όλοι έχουν καταλάβει το μεγαλείο του συλλόγου. Στις δύσκολες στιγμές μετά το 2-0 υπήρχε κόσμος δίπλα μας και η στήριξη της διοίκησης ήταν μοναδική. Η ομάδα έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο και οι αθλητές μας το έκαναν προσωπική υπόθεση και αντέδρασαν όπως έπρεπε».

Για τους δύο πρώτους χαμένους τελικούς: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό. Όλη τη χρονιά ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στη συνέχεια μίλησε ο χαρακτήρας των παικτών που έχουμε. Το πιστεύαμε, τα δώσαμε όλα και ανατρέψαμε την κατάσταση φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου».

Για την έλλειψη ιδιόκτητων εγκαταστάσεων: «Είναι σημαντικό για ένα σύλλογο να έχει το δικό του σπίτι, που θα γίνει σε όλους τρόπος ζωής. Θα καταλάβουν τα παιδιά των ακαδημιών ότι ο αθλητισμός είναι η ζωή τους και θα το νιώθουν σπίτι τους καθώς θα έχουν τα πάντα. Όλος ο Πειραιάς θα ζει γύρω από αυτό. Στο Ρέντη έχουμε λιγότερα προβλήματα αλλά δεν παύει να είμαστε τρία τμήματα σε ένα γήπεδο. Αυτό βεβαίως μας κάνει νιώθουμε πιο κοντά μεταξύ μας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τις επιτυχίες του και στην Ευρώπη γίνεται ο αγαπημένος σύλλογος όλων των Ελλήνων. Ο ελληνικός αθλητισμός δοξάζεται διεθνώς από τον Ολυμπιακό».

Για τα μέλη και την κάρτα φιλάθλου: «Με τις κάρτες μέλους οι φίλαθλοι νιώθουν μέρος αυτής της οικογένειας του Ολυμπιακού και συμβάλουν και αυτοί στις επιτυχίες του συλλόγου, όπως και οι επιφανείς υποστηρικτές του συλλόγου και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Ξυνή».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου