Είδε τους ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας και… τρομοκρατήθηκε


Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας “χτύπησε” ξανά. Και αυτή τη φορά έβγαλε μεγάλο λαβράκι, αφού κατάφερε με μεθοδικότητα και παρατηρητικότητα να “βγάλει” άλλον έναν έμπορο ναρκωτικών στη Δυτική Αττική.
Το χρονικό της σύλληψης
Περί ώρα 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6) και ενώ η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας κινούνταν στην περιοχή της Μάνδρας εντόπισε όχημα το οποίο ξεπάρκαρε μέσα από οικία που βρισκόταν. Ο οδηγός στην θέα των αστυνομικών ξανά στάθμευσε το όχημα και βγήκε για να μπει στην οικία του. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την περίπτωσή του.

Άμεσα έδωσαν εντολή στον οδηγό και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν και ενώ έδειχνε αρκετά ανήσυχος, εντός του οχήματος του βρήκαν 500gr ακατέργαστης κάνναβης.
Άμεσα τον συνέλαβαν και ενημέρωσαν το κέντρο Άμεσης Δράσης. Στο σημείο  λίγη ώρα αργότερα, προσήλθε και όχημα  ασφαλείας μαζί με εισαγγελέα για να γίνει επιτόπου κατοίκων έρευνα όπου όπως προέκυψε εντός της οικίας βρέθηκαν ακόμη 13 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε συσκευασίες του 1 κιλού αλλά και χύμα καθώς και μια επαγγελματική ηλεκτρονική ζυγαριά. Το άτομο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τ.Α Μάνδρας καθώς και το όχημα του κατασχέθηκε ως προϊόν διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Γνώριμος των Αρχών
Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenews, ο 55χρονος κατά το παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από τα αλβανικά σύνορα.

policenews


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου