Έτοιμη η Προσοτσάνη για τις 3 μεγάλες ηλικιακές διοργανώσεις (vid)



Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Προσοτσάνης η συνέντευξη τύπου για τις Τελικές Πανελλήνιες Φάσεις Χειροσφαίρισης στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β και ΜΙΝΙ που θα πραγματοποιηθούν στην Προσοτσάνη από τις 19 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν με τη σειρά ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο Αντιδήμαρχος και μέλος της ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε. κ. Μιχαήλ Ηλιάδης και ο Προπονητής του Α.Ο.Προσοτσάνης κ.Δρανόβαλης Πέτρος

Ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης τις επόμενες μέρες ανέλαβαν να διοργανώσουν:

Την Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄ και Μίνι που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 24 Ιουνίου 2018 και συμμετέχουν 13 ομάδες από όλη την Ελλάδα (Ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://ift.tt/2tdWR47)

Την Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 28 Ιουνίου 2018 και συμμετέχουν οι 8 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος (Ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://ift.tt/2t2W3Qk) .

Την Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 και συμμετέχουν οι 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος (Ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://ift.tt/2JU3vDN) .




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου