#Je Suis Kemalista! (μην τυχόν με πουν φασίστα)


Βγαίνει ο Δήμαρχος μιας πόλης που κατοικείται ως επί το πλείστον από πρόσφυγες από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία και κάνει την πιο κατάπτυστη πράξη που θα μπορούσε να κάνει άνθρωπος: προσέβαλε με λόγια και με έργα τους νεκρούς παππούδες των δημοτών.
Η δήλωση: "δε δίνω ούτε σκατό (κοινώς "χέστηκα") για τους Έλληνες που έσφαξε ο Κεμάλ" κανονικά από μόνη της έπρεπε να αρκεί για να ξεσηκωθούν απέναντί του όλοι οι πολίτες αλλά και οι θεσμικοί παράγοντες της πόλης του- και όχι μόνο.
Η προσβολή των νεκρών προγόνων είναι ένα από τα χειρότερα αμαρτήματα που μπορεί να διαπράξει κάποιος.

Και θα 'λεγε κάποιος καλοπροαίρετος "ε, εντάξει, μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να είπε μια κουβέντα παραπάνω που να μην την εννοούσε" (αν και δε νομίζω πως κανείς από σας θα έλεγε αυτήν την ατάκα έστω και κατά λάθος).
Ωραία, λέω, ας είμαστε καλοπροαίρετοι.
Μπορεί να του ξέφυγε και να μην είναι πράγματι λάτρης του Κεμάλ.

Αλλά μετά θυμάμαι ότι ο ίδιος άνθρωπος είναι που 'χει προτείνει τη μετονομασία κεντρικής λεωφόρου (της "Αποστόλου Παύλου") της Θεσσαλονίκης σε... "λεωφόρο Κεμάλ Ατατούρκ"!
Και ο ίδιος ο οποίος αγωνίζεται να ανοίξει το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη ως μουσείο!


Αποτέλεσμα εικόνας για γενοκτονια ποντιων
Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
Άλλη φορά, πάλι, είχε κάνει τη δήλωση (επ' αφορμή των απόψεών του για το "μουσείο") που εξέφραζε το θαυμασμό του για τον Κεμάλ και μας καλούσε να μην ξεχνάμε πως ο "μεγάλος ηγέτης Κεμάλ" γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη (οπότε προφανώς πρέπει να... τιμάμε τη μνήμη του).

Και να 'ταν μόνο αυτό;
Προ μηνών και με τη "διαπραγμάτευση" με τα Σκόπια να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους πρότεινε "η επόμενη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, Ελλάδας και «Μακεδονίας», να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη"!
Δηλαδή ο ίδιος ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας, την μόνης αληθινής Μακεδονίας -σκέτο- αποκαλεί τη γείτονα με την οποία έχουμε εθνική διένεξη δεκαετιών με την ονομασία που εκείνη διεκδικεί!
Κάτι που φυσικά λειτουργεί και ως ένα επιπλέον επικοινωνιακό-διαπραγματευτικό ατού της αντίπαλης πλευράς.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρότεινε κιόλας να μετονομάσουμε εμείς το... αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης σε κάτι άλλο, για να μην... μπερδεύονται οι τουρίστες και νομίζουν ότι βρίσκονται στα... Σκόπια!

Με λίγα λόγια, ο περί ου ο λόγος Δήμαρχος έχει προκαλέσει επανειλημμένα με -όχι απλώς κατάπτυστες, όχι απλώς καταδικαστέες, αλλά- χυδαίες, χυδαιότατες δηλώσεις, αντίθετες πάντοτε στις εθνικές θέσεις και διεκδικήσεις.

Ο υμνητής του μεγαλύτερου σφαγέα που γνώρισε ο ελληνισμός στη μακραίωνη ιστορία του (Κεμάλ), υπεύθυνου για τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του (Μικρασιατική Καταστροφή, Γενοκτονία Ποντίων και ξεριζωμός του "ενός απ' τα δύο πόδια της Ελλάδας) δεν αντιμετώπισε ουδεμία αντίδραση από το δημοτικό συμβούλιο, από την πλειοψηφούσα παράταξη, που σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο θα είχε αποσύρει την εμπιστοσύνη της προς τον χυδαίο δήμαρχο.
Ένα από όλα αυτά που έχει πει, επαρκεί ως λόγος καθαίρεσής του.
Πόσο μάλλον όλα αυτά μαζί.

Δείχνουν έναν άνθρωπο με βαθύ ανθελληνικό αίσθημα ("ντρέπομαι που γεννήθηκα Έλληνας", δήλωσε άλλοτε), ενώ δημιουργούν εύλογες υποψίες ότι οι απόψεις του δεν είναι και τόσο αθώες, αλλά εκπορεύονται από συμφέρον ή και διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.
Αλλά, τελοσπάντων, το θέμα δεν είναι να κάνουμε δίκη προθέσεων- δεν θα το βρούμε ποτέ άλλωστε αυτό ούτε και αποδεικνύεται.


Αποτέλεσμα εικόνας για ÎºÎ±Ï„Î±ÏƒÏ„Ï Î¿Ï†Î® της ÏƒÎ¼Ï Ï Î½Î·Ï‚
Η καταστροφή της Σμύρνης

Ωστόσο, η παράθεση των παραπάνω δηλώσεων και γεγονότων (που είναι μόνο ένα μικρό δείγμα χυδαιότητας από τα πεπραγμένα του Δημάρχου της ντροπής) αποσκοπεί στην ανάδειξη μιας αλήθειας που η φιλελέδικη και αριστερούλικη προπαγάνδα επιχειρεί να συσκοτίσει: ότι δηλαδή όσοι αντιδρούμε στην αντεθνική χυδαιότητα του Μπουτάρη δεν είμαστε ούτε φασίστες ούτε χρυσαυγίτες.

Κι ότι δε θα απολογηθούμε εμείς που σεβόμαστε τους προγόνους μας και αγαπάμε την πατρίδα μας, αλλά αυτοί που αγαπούν και σέβονται κάθε αντίπαλο της πατρίδας και μισούν καθετί που τους θυμίζει Ελλάδα.
Αυτοί που ξερνάνε με τη φουστανέλα, αλλά εκσπερματώνουν με το φέσι.
Αυτοί που ονειρεύονταν πάντοτε μια "αυτοδιατιθέμενη Μακεδονία" και έναν "Μακεδονικό λαό", ενεργώντας πάντοτε ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα.
Αυτοί που δήλωναν αυτάρεσκα στις κομματικές εφημερίδες τους πως "όχι μόνο δε λυπήθηκαν με τη μικρασιατική καταστροφή, μα και την επιδιώξανε (!!!) κιόλας".

Αυτοί δε θα μας κάνουν μαθήματα αντίθεσης στο φασισμό (και ουχί "αντιφασισμού").
Γιατί αυτοί είναι υμνητές ενός από τους μεγαλύτερους σφαγείς στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Όταν μάλιστα ο ίδιος ο Χίτλερ δήλωνε τον Απρίλιο του 1939 για το είδωλό τους, τον Κεμάλ: "ο Mussolini ήταν ο πρώτος του μαθητής κι εγώ [ο Χίτλερ] είμαι ο δεύτερος μαθητής του”.
Πάντως, τους χρυσαυγίτες που κατά καιρούς είτε ευθαρσώς είτε μέσες-άκρες δηλώνουν το θαυμασμό για το "μεγάλο ηγέτη Αδόλφο" τους κράζουμε.
Οι σημερινοί, λοιπόν, υμνητές του Χίτλερ είναι ναζιστές. 

Οι σημερινοί υμνητές του Κεμάλ τι είναι;

  • α. προοδευτικοί;
  • β. αντιφασίστες;
  • γ. διεθνιστές;
  • δ. καραφασισταριά του κερατά;

(διαλέγετε και παίρνετε)

Αποτέλεσμα εικόνας για Î¼Ï€Î¿Ï…Ï„Î±Ï Î·Ï‚ κεμαλ
Ο δάσκαλος και ο... μαθητής!

Και για να τελειώνουμε, για την επίθεση στον Μπουτάρη έχω να πω στο εξής.
Μεγαλύτερος υπεύθυνος είναι το πολιτικό σύστημα (και σε αυτοδιοικητικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο) που δεν έπραξε τα δέοντα μετά τις επανειλημμένες χυδαίες προκλήσεις του κεμαλιστή Δημάρχου.
Αν με θεσμικό και δημοκρατικό τρόπο είχε βάλει (ή μάλλον... βγάλει) στη θέση του τον Μπουτάρη, τότε δε θα γινόταν τίποτα προχθές.

Αλλά η πλήρης αδιαφορία του πολιτικού συστήματος, ως είθισται, οδηγεί σε λαϊκή οργή, η οποία όταν ξεσπάσει πολλές φορές παίρνει διαστάσεις ανυπολόγιστες.
Μέσα στο πλήθος που δικαίως καλούσε τον Μπουτάρη να ξεκουμπιστεί να φύγει από την τελετή μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, ήταν δυστυχώς αναπόφευκτο να βρεθούν και 5-6 τραμπούκοι οι οποίοι θα ασκούσαν βία εναντίον του.
Και με την ψυχολογία της μάζας (όπως είθισται σε κάθε μάζωξη οποιασδήποτε μορφής και προσανατολισμού), παρασύρθηκαν και κάμποσοι άλλοι και ενέδωσαν στην τραμπούκικη συμπεριφορά.
(και οι Συριζαίοι μη μας τρελαίνουν με τη... Χριστομάθεια, διότι μετά τα όσα έκαναν το 2010-12 είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν περί βίας και τραμπουκισμού)

Η Δικαιοσύνη καλώς πράττει και τους διώκει διότι διέπραξαν βαρύ αδίκημα, ως φυσικοί αυτουργοί.
Οι ηθικοί αυτουργοί όμως είναι όλοι αυτοί οι λακέδες της τοπικής και κεντρικής εξουσίας οι οποίοι πλειοδοτούν σε αδιαφορία -στην καλύτερη περίπτωση- για τα εθνικά θέματα ή σε αντεθνική διατεταγμένη υπηρεσία -στη χειρότερη.

Όταν δεν πράττει αυτός που πρέπει να πράξει και με τον τρόπο που πρέπει να πράξει...
...τότε αναλαμβάνει να πράξει εκείνος που δεν πρέπει να πράξει και με τον τρόπο που δεν πρέπει να πράξει.

Πάντως, δεν πρόκειται να περάσει το κλασικό συζριζαίικο κολπάκι του διχασμού.
Ο ελληνικός λαός δε χωρίζεται σε Μπουτάρηδες και σε Χρυσαυγίτες.
Σε Κεμαλιστές και Χιτλερικούς.
Η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού είναι δημοκράτες, με ελεύθερο πνεύμα, με πατριωτικό φρόνημα και με έναν εγωισμό που κανένας Τσιπρο-Μπουταραίος δε θα καταφέρει να κάμψει.
Η προσήλωση στην ιδέα του έθνους και στην προκοπή του μέσα από παντός είδους εθνικές νίκες είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη.

Ούτε Ψωμιάδη ούτε Μπουτάρη!
Είναι οι δύο όψεις του ίδιου απεχθούς νομίσματος.
Να αναλάβει τη διοίκηση της δεύτερης τη τάξει ελληνικής πόλης ένας φυσιολογικός άνθρωπος που θα εκφράζει φυσιολογικές ιδέες. Τίποτε άλλο. 

Κι αυτό να συμβεί και στη χώρα μας εν γένει σε κεντρικό πολιτικό-κυβερνητικό επίπεδο.
Ούτε ολοκληρωτικοί αδίστακτοι απάτριδες ούτε ξιπασμένοι αντικοινωνικοί φιλελέδες.
Ούτε ο... συνδυασμός τους!

Να έρθουν κανονικοί άνθρωποι που να εμφορούνται από τις αυτονόητες αξίες:
ΔημοκρατίαΕλευθερίαΠατρίδαΠαράδοσηΌραμαΑξιοσύνηΠρόοδοςΠαιδείαΑξιοκρατίαΥπερηφάνειαΑξιοπρέπειαΙσονομίαΔικαιοσύνη.


Αποτέλεσμα εικόνας για βενιζέλος ÎµÎ»ÎµÏ…Î¸Î­Ï Î¹Î¿Ï‚ συνθηκη ÏƒÎµÎ²Ï Ï‰Î½



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου