Α2 το Καματερό ή μπαράζ με Δράμα; Τα δυο σενάρια

Μετά τη μη συμμετοχή του Καματερού στον αγώνα με τον Φοίβο, όλα είναι ανοιχτά για την δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Πανελλήνιο στην Α2 ανδρών.

Στο κεφάλαιο ΙΑ της γενικής προκήρυξης «σωματείο που δεν προσέρχεται να αγωνιστεί ή αποχωρεί εγγράφως, εφόσον είναι αγώνας κατάταξης, play off, μπαράζ ή οποιασδήποτε φάσης μετά την κανονική περίοδο, τιμωρείται με μηδενισμό και αποκλείεται από τη συνέχεια των αγώνων, ενώ αφαιρούνται και δύο βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα».

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο. Κι αυτό γιατί οι αγώνες του Καματερού με τον Φοίβο αναφέρονται στη Β Φάση του πρωταθλήματος για το ζευγάρι 9-10, με τον ηττημένο να προχωρά στη Γ Φάση σε σειρά αγώνων με τη Δράμα 86 που ήταν 11η.

Η ΔΕΠ θα κληθεί να ερμηνεύσει την έννοια «συνέχεια των αγώνων» είναι ίδια με την έννοια «συνέχεια του πρωταθλήματος» το οποίο λήγει με τους αγωνες της Γ φάσης, με την απόφαση να είναι δύσκολη αφού έχει έννομο συμφέρον και η ομάδα της Δράμας. Η απόφαση της όμως θα είναι πολύ πιο εύκολη, αν στο Καματερό έχουν ήδη αποφασίσει ότι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου