Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός (βίντεο)

Η νικηφόρα πορεία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι  «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν την 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα της Handball Premier επικρατώντας με 24-19 του Διομήδη Άργους. Οι Πειραιώτες διεύρυναν έτσι την αήττητη πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις και έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ρέντη δεν αγωνίστηκαν οι Αλβανός, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης και Τσιλιμπάρης. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Τάσος Τσακνής που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, αποκρούοντας και δυο πέναλτι.

Με ένα νωθρό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα (6-3), ωστόσο οι
παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα αντέδρασαν. Το 5-10 στο 14:10 έγινε 8-10 αρχικά με τα τέρματα των Σανίκη, Σκρόμπιτς και Κρητικού. Ο  Σέρβος περιφερειακός των Πειραιωτών με το τέταρτο προσωπικό του γκολ έγραψε το 9-10. Το σερί του Θρύλου διευρύνθηκε στο 5-0 με το γκολ του Κρητικού που έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στην κόντρα για το 10-10. Οι φιλοξενούμενοι πήραν νέο προβάδισμα με δυο γκολ για να απαντήσει άμεσα ο Ολυμπιακός με δυο τέρματα του Κωστακίδη για το 12-12. Ο Σκρόμπιτς, πετυχαίνοντας το πέμπτο του τέρμα, έδωσε το προβάδισμα στον Θρύλο, ο οποίος έτρεξε ένα σερί 3-0, για να ολοκληρωθεί τελικά το ημίχρονο με το σκορ στο 13-14.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Γρηγόρης Σανίκης έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσα (14-14). Ο Κωστακίδης έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό και η διαφορά ανέβηκε στα δυο γκολ από το τέρμα του Στούμπη. Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά ο Ολυμπιακός διαφύλαξε το προβάδισμα του, με τον Τσακνή να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, σταματώντας τις προσπάθειες των αντιπάλων και με την ανωτερότητα του Θρύλου να μην αμφισβητείται σε κανένα σημείο. Το τελικό 24-19 έδωσε την 15η νίκη στο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει αήττητος και πρώτος πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Πρώτοι σκόρερ του αγώνα ήταν οι Σκρόμπιτς και Κρητικός που πέτυχαν από έξι τέρματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ 24-19
Τα πεντάλεπτα: 2-4, 5-8, 6-10, 8-10, 11-12, 13-14 (ημ.), 14-14, 17-15, 18-15, 20-17, 22-17, 24-19

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 3, Κρητικός 6, Πετρίσεβιτς, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς 6, Στούμπης 1, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 2, Σανίκης 3, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης.

Διομήδης Άργους (Αθανάσιος Κοσκινάς): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 2, Σάτον 3, Κρεμαστιώτης 1, Αργυρός 3, Σμυρνιώτης, Άρσιτς, Χειβιδόπουλος 1, Νικηφόρου 6, Μπεκιάρης, Ρουσόπουλος, Χαντέμης 1, Ντούρος, Τσάτσας, Τιόσμου 2, Δάσκαλος

Δηλώσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο osfp.gr: «Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα πάει σε αυτό το ρυθμό. Στη δεξιά πλευρά είχαμε απουσίες και δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε το παραμικρό. Το πρόβλημα δεν ήταν στην επίθεση αλλά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε μόνο πέντε γκολ, στο οποίο μας βοήθησε πολύ και ο τερματοφύλακας μας. Από κει και πάρα πάντα απέναντι στον Διομήδη τα παιχνίδια είναι δύσκολα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπαίνουν όλα τα παιδιά στην ομάδα και γίνονται πρωταγωνιστές και όσο πιο πολύ γίνεται αυτό η ομάδα συνεχώς θα δυναμώνει».

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τάσος Τσακνής δήλωσε: «Σήμερα παίξαμε με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ήταν μια δύσκολη νίκη γιατί είχαμε πολλές απουσίες, αυτή του Αλέξη Αλβανού που είναι βαρόμετρο για την ομάδα αλλά και των Δημήτρη Τζηρά και Κώστα Καραμπουρνιώτη, αλλά καταφέραμε και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να νικήσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου καταφέραμε και βρήκαμε την ισορροπία μας και πήραμε κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Κινητήριος δύναμη ήταν ο κόσμος μας που πάντα μας δίνει δύναμη σε κάθε παιχνίδι».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου