ΜΠΡΑΒΟ: ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ «ΕΔΩ καί ΤΩΡΑ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ… ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…!!!

…και ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η Ν.Δ., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ… ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ…!!!

Διάβασα με προσοχή της ανάρτηση της Χρυσής Ολυμπιονίκης μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο αγώνισμα της σκοποβολής, για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με κεντρικό αίτημα και σύνθημα:
«Δεν παραδίδουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς»...
Διάβασα το ξαναδιάβασα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι το λαμπερό μας κορίτσι, γράφει με εύγλωττο και παραστατικό τρόπο και μάλιστα με μία ιδιαίτερη ικανότητα να χρησιμοποιεί στο κείμενό της, πολιτικούς όρους.

Βέβαια, μού είχε κάνει εντύπωση η πρώτη δήλωσή της, όταν ως Χρυσή Ολυμπιονίκης μόλις επέστρεψε στην  Ελλάδα και πήγε στην γενέτειρά της, την Δράμα είπε:
********
«Πρέπει η Πολιτεία να βοηθά όλους τους αθλητές πριν καταφέρουμε από μόνοι μας να κατακτήσουμε μετάλλια. Χρειαζόμαστε υποδομές για να φτάσουμε στην επιτυχία. 
Όταν εμφανίζονται όλοι μετά, δεν έχει νόημα, αφού μέχρι και το δε εθνόσημο το… αγόρασα με δικά μου χρήματα»…
********
 Δεν ανέχθηκε να εκπροσωπούν την Πατρίδα στην υποδοχή της π.χ. Κουρουμπλής- Κοντονής και όσα Κυβερνητικά λεχριταριά έσπευσαν στο Αεροδρόμιο να την υποδεχθούν για να φωτογραφηθούν μαζί και να πάρουν από τη λάμψη της, όταν την είχαν αγνοημένη και έκανε προπόνηση σε μία παράγκα-αχούρι, τη οποίαν προφανώς για να εκδικηθούν την κατεδάφισαν και την άφησαν μετέωρη, για να μην έχει χώρο να προπονηθεί, ώστε να μη καταφέρει άλλη… Εθνική διάκριση…!!!
Βέβαια οι κομπλεξικοί και ελαττωματικοί κατσαπλιάδες της Κυβέρνησης την εκδικήθηκαν πάλι, όταν:
********
Στην εκδήλωση  για τη βράβευση της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής από τον Προκόπη Παυλόπουλο...δεν την κάλεσαν…!!!
********
Η ίδια δήλωσε:
********
«Δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν, το…επέλεξαν»…!!!
********
Δείχνει δηλ. η λαμπερή Ολυμπιονίκης μας ότι, δεν φοβάται κανένα και διαθέτει Εθνικό Εγωϊσμό, Υπερηφάνεια και Ατομική Αξιοπρέπεια.
********
Όλα τα ως άνω είναι «είδος εν ανεπαρκεία», για τους Τσιπροκυβερνητάδες…
********
Όμως μία πρόταση από την ανάρτησή της όπως ακριβώς είναι διατυπωμένη από την ίδια, την ζηλεύω, θα ήθελα ακριβώς έτσι να την είχε κάνει και η παράταξη πού με πάθος υποστηρίζω.
******** 
Είναι η εξής:
   --------
«Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν Έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. 
Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. 
Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».
********
Ξέρω, ότι η παράταξή μου ανέκαθεν είχε πρόβλημα με την επικοινωνία.
********
Θυμάμαι όταν στην μεταπολίτευση ήταν εκπρόσωπος τύπου ο εξαίρετος κατά τα άλλα, αείμνηστος Λαμπρίας, αλλά τότε καθάριζε με το εντυπωσιακό του στυλ και ύφος ο Εθνάρχης Κ.Καραμανλής, έτσι ο ρόλος του εκπροσώπου ήταν περιττός…
********
Εξαιρετική δουλειά ως γραφείο τύπου έκανε ο αείμνηστος Γιάννης Βούλτεψης, όταν ο Κ.Μητσοτάκης ήταν αντιπολίτευση.
********
Μετά τον Βούλτεψη ως Κυβέρνηση…άστο…!!!
********
Αποφεύγω να ονομάσω τον εκπρόσωπο τύπου, (και τους δύο διαδοχικά) πού είχε ο Κώστας Καραμανλής για να μην τους υπενθυμίσω στους όμοΪδεάτες μου και στενοχωρηθούν και το χειρότερο εξοργισθούν.
Ό Α.Σαμαράς, έτσι και έτσι, αφού και αυτός είχε την ικανότητα να καθαρίζει μόνος του.
********
Κέρδισε τις εκλογές και έγινε Πρωθυπουργός με 28% και τις έχασε με το ίδιο ποσοστό.
********
Τόσον ως Πρωθυπουργός παρέδωσε την Ελλάδα καλύτερη από ότι την παρέλαβε, όσον και ως Αρχηγός της Ν.Δ. αλώβητη από την εκλογική της δύναμη…
********
Δεν έχει ξαναγίνει…
********
Όταν δε ο διάδοχός του Β.Μεϊμαράκης ---και αφού προηγήθηκε η εξάμηνη εγκληματική Κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη με αποκορύφωμα τα capital controls  και την ορατή απειλή να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ---στις εύκολες αυτή τη φορά εκλογές τού  2015 πήρε μεν και αυτός 28% σε ποσοστό, όμως αριθμητικά…300.000 λιγότερους ψήφους από τον Σαμαρά…!!!
********
  Πόσο επιτακτική ανάγκη είναι σήμερα να βελτιώσει την επικοινωνιακή της εικόνα η Ν.Δ. για να μην ακούγεται ότι αν ο Σαμαράς ήταν σήμερα Αρχηγός τότε η δημοσκοπική άνοδος θα ήταν 48% και δή…«άνευ ετέρου»…
********
Αλλά, διαβάστε ολόκληρη τη διδακτική ανάρτηση της Χρυσής Ολυμπιονίκης μας Άννας Κορακάκη, πού αποτέλεσε άλλωστε και την αιτία για να γραφούν και τα προαναφερόμενα.
********
Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram:
 ********
«Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας. Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω. Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».
                      -----------------
Πηγή
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου