H "ανάσα" του κινεζικού "κόκκινου δράκου" έτοιμη να κάψει τους ισλαμιστές και στο Ιράκ - Έκανε την εμφάνισή του στους ιρακινούς ουρανούς το πρώτο CH-4B


ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ

To πρώτο κινεζικό οπλισμένο drone CH-4B παραδόθηκε στο Ιράκ και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του όπως ανακοίνωσε και το ιρακινό υπουργείο Αμύνης. 
 
Η παρουσία του συγκεκριμένου πτητικού μέσου σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει ότι το Πεκίνο προετοιμάζει το έδαφος για την εμφάνισή του και στο Ιράκ στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
 
Η Κίνα έχει μια μοναδική ευκαιρεία να καταστεί παγκόσμια υπερδύναμη εκ του ασφαλούς. Μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις θεωρείται βέβαιο ότι ισλαμιστές δεν θα έχουν την παραμικρή ελπίδα και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ δεν θα τολμήσουν να κάνουν ποτέ τίποτα περισσότερο από το να...διαμαρτύρονται για τις "σφαγές" των πιο "μετριοπαθών" ισλαμιστικών εξτρεμιστικών ομάδων.
 
Η Κίνα έχει την μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την ενεργειακή της αυτάρκεια από Ρωσία,Ιράκ, Ιράν με μια κίνηση, και να εφοδιάζεται χωρίς να έχει ανάγκη τις ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ θαλάσσιες οδούς. 
 
Ο πρόεδρος Ξι Ζιπίνγκ όπως και όλοι οι Κινέζοι ηγέτες στην μετα-Μάο εποχή διακρίνεται για την οξυδέρκειά του και στο να βλέπει μεγάλες ευκαιρίες.
 
Οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν κινεζικό πολεμικό υλικό στη Συρία και συγκεκριμένα οχήματα BAW "Yongshi" (Warrior) είδαν το φως της δημοσιότητας 
 

To CH-4B είναι συγκρίσιμο με το περίφημο αμερικανικό MQ-9 Reaper.
Είναι ένα μεικτό σύστημα αναγνώρισης και επίθεσης με πρόβλεψη μεταφοράς έξι βλημάτων συνολικού βάρους 250 με 345 κιλών. Δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τον αριθμό των παραληφθέντων UAV
Η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να φτάσει σε ύψη 5.000 μέτρων και έτσι παραμένει εκτός της ακτίνας δράσης των περισσότερων φορητων και μη αντιαεροπορικών συστημάτων. Έχει επιχειρησιακή διάρκεια από 30-40 ώρες αναλόγως του φορτίου του.
Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος για τις ιρακινές ΕΔ.


pronews


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου