Ο Αλβανός Ράμα πράκτορας των ΗΠΑ στα Βαλκάνια...

Το γκρέμισμα του ορθόδοξου ναού του Αγ. Αθανασίου είναι το τελευταίο επεισόδιο στην αυξανόμενη αλβανική επιθετικότητα όσοι γνωρίζουν από που κρατάει η "σκούφια" των αδελφών Ράμα δεν προκαλεί έκπληξη. Το σχέδιο για «Μεγάλη Αλβανία» βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού οι Μεγάλες Δυνάμεις δεν αντιδρούν, ενώ η σημερινή Αλβανία έχει τη σαφή υποστήριξη των ΗΠΑ και ορισμένων ευρωπαϊκών και μουσουλμανικών χωρών. Ο ρόλος των αδελφών Ράμα αποκρυπτογραφείται από μερικές λεπτομέρειες του βιογραφικού τους, και είναι γνωστό σε όλους ότι είναι δυτικοτραφείς, αφού ο 'Εντι έζησε πολλά χρόνια στο Παρίσι και ο Όλσι στις ΗΠΑ. Οι Σέρβοι ισχυρίζονται...
ότι ο 45χρονος 'Ολσι υποστηρίζονται και κατευθύνονται από Αμερικανούς και αυτοί τους οι ισχυρισμοί δεν είναι αβάσιμοι.
Ο Όλσι από το 1992 και με την κατάρρευση του καθεστώτος ανέλαβε επικεφαλής στο ίδρυμα «Ανοικτή Κοινωνία», με χρηματοδότη τον Τζορτζ Σόρος. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1997 για να μεταβεί στη συνέχεια στις ΗΠΑ και σε μια εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την Αλβανία και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Παρέμεινε στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ για περίπου 14 χρόνια, Το έτος 2011, επέστρεψε στην Αλβανία και ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας του αδελφού του, Έντι, ο οποίος απέβλεπε στην πρωθυπουργία, την οποία τελικά κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές του 2013.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου