ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ .. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ

 

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 

            Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος – σημειωτέον – εξελέγη πριν ένα χρόνο Δήμαρχος Αμαρουσίου και με ψήφους πολύ πέραν εκείνων της καταρρέουσας Νέας Δημοκρατίας, διεκδικώντας το πρόθεμα του “δήθεν ανεξάρτητου”, στρατεύτηκε στο Σύνταγμα με τις δυνάμεις της ΝΔ, υπερασπιζόμενος το «ναι» στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής 5 Ιουλίου 2015. 

            Ο άνθρωπος δυστυχώς, δεν άντεξε και λίγο χρονικό διάστημα μετά αποκάλυψε τις πραγματικές του αδυναμίες, δεσμεύσεις, διασυνδέσεις και διαπλοκές. Ξεπέρασε σε αμετροέπεια ακόμη και τον εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα και εκδιωχθέντα Μεσσήνιο αρχηγό του.

            Ωστόσο, είναι πολύ κρίμα για τους κατοίκους του Αμαρουσίου, ότι σήμερα εκπροσωπούνται από έναν ανανήψαντα εραστή των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων, της κατάργησης της Εθνικής κυριαρχίας, της ακύρωσης του ελληνικού δικαιοδοτικού συστήματος υπέρ του αντίστοιχου Αγγλικού αποικιακού και της Εθνικής υποτέλειας!!    

            Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, συντασσόμενος ξεδιάντροπα με το “ναι”, αδιαφορεί προκλητικά για τα δυο εκατομμύρια ανέργων συμπατριωτών μας. Των χιλιάδων αυτοκτονιών συνελλήνων. Του μισού ελληνικού λαού που ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας. Της έλλειψης οράματος και προοπτικής από τη νεολαία μας. Τα χιλιάδες λουκέτα των μικροεπιχειρήσεων!!

            Αν πιστεύει ο κ. Πατούλης ότι μπορεί ακόμη να εκπροσωπεί και να εκφράζει αυθεντικά το 50% τουλάχιστον των συνδημοτών του, χάριν των πρόσκαιρων στενών, μικροπολιτικών του φιλοδοξιών, πλανάται πλάνην οικτράν!!

            Οι συμπολίτες του δεν θα τον συγχωρήσουν που επέλεξε χωρίς ενδοιασμούς και προσχήματα την όψιμη κομματική αναγέννησή του εκ της τέφρας, αφού θεωρεί πως επιτέλους είδε το φως το αληθινό στην διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ, που είναι ο διακαής του πόθος μετά την επερχόμενη πτώση Σαμαρά!!      

            Έτσι, συντάχθηκε με τις δυνάμεις της ξένης Κατοχής και της εσαεί υποδούλωσης του υπερήφανου ελληνικού λαού. Συντάχθηκε με τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και με τους εγχώριους θλιβερούς υποτακτικούς του.

            Βεβαίως, ο καθείς κάνει τις επιλογές του.

            Πάντως το τέλος εκείνων που συντάχθηκαν τα χρόνια της Κατοχής με τα Χιτλερικά στρατεύματα, δεν ήταν και το καλύτερο!! 

 

 

 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου