Κύριε Soimple (Σόιμπλε)... Του Λάκη Χαλκιά. ΒΙΝΤΕΟ

Μήπως το σχέδιό σας για την Ελλάδα ως πρώτη χώρα θύμα μιας νεότερης θηριωδίας που σκέπτεστε να δημιουργήσετε, η οποία θα ολοκληρωθεί για άλλη μια φορά, μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, για να κάνετε μια ενιαία Ευρώπη υποδουλωμένη και κάτω από την …μπότα ενός χρήματο-πιστωτικού αδυσώπητου συστήματος, με αμέτρητα ανθρώπινα θύματα για να δικαιώσετε τα οράματα και τα σχέδια τα ανεκπλήρωτα των δικών σας προγόνων; Αλήθεια τι σχέδια έχετε για την Ελλάδα μιας και μέχρι σήμερα με τους ντόπιους δικούς μας μια χαρά τα είχατε πάει, σκέπτεστε να χτίσετε με στόχο την …ανάπτυξη της δικής σας λογικής, κάτι περίπου όπως τα Στρατόπεδα συγκεντρώσεως Dachau, η κάτι όπως του Auschwitz, η ακόμα κάτι καλύτερο όπως το μοντελάκι στρατοπέδου Mauthausen - Gusen, αλλά το καλύτερο από όλα ήταν αυτό που φτιάξανε οι προγονοί σας μεγάλο-ευεργέτες ναζοί στην Πολωνία, γι' αυτό και ο φίλος και κολλητός σας Πολωνός Ντόλαντ Ντουσκ πρόεδρος του …Ευρωπαϊκού συμβουλίου, από τους καλύτερους και πιο πειθήνιους συνεργάτες σας του βγάζω το καπέλο, πραγματικά με έχει συγκινήσει με την υποτέλειά του....
Αυτός γνωρίζει πολύ καλά τι έγινε εκεί με το μακελειό του Πολωνικού λαού, των Εβραίων, των Σοβιετικών κ.α. στο στρατόπεδο εξόντωσης όπως το έλεγαν Majdanek). Όλες οι κινήσεις σας έως τώρα μας οδηγούν ότι έχετε βάλει στόχο αγαπητέ …(Σόιμπλε), στην Ελλάδα να γίνει το πρώτο νέο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ προς παραδειγματισμό, των υπολοίπων και αφού επί χρόνια τώρα μας έχετε φτάσει να αγοράζουμε τα πάντα χωρίς να παράγουμε σχεδόν τίποτα, γι' αυτό μην αργείτε, και πριν σας πάρουν κι άλλοι χαμπάρι, τι μέρος του λόγου είστε, τουλάχιστον κάντε το γρήγορα να τελειώνουμε κύριε Soimple (Σόιμπλε).
Γιατί όσο περνάει ο καιρός θα το χάσετε πάλι το παιχνίδι όπως, το ΄41 τα Οχυρά Ρούπελ, η καλύτερα όπως η Κρήτη, είμαι αναγκασμένος να σου τα θυμίσω γιατί όσο αργείς το the game is over θα γίνει μπούμεραγκ, αυτά προσπαθώ να σου πω σαν συμβουλή και πιστεύω να γνωρίζεις καλά την Ιστορία μας, αυτή που θέλετε όλοι εσείς σιγά σιγά οι Έλληνες να ξεχάσουμε, είναι τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα στα κύτταρά μας που μόνο αν μας ξεκάνετε όλους μπορεί να χαθεί.
Ευχαριστώ για την ανοχή σας αν με διαβάσετε.
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν λογικά μυαλά στον ευρωπαϊκό χώρο και άνθρωποι με υπευθυνότητα και σωφροσύνη, επίγνωση όλων αυτών των γεγονότων που αυτό τον καιρό διαδραματίζονται και να σταματήσουν όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια σκοτεινά και βρώμικα.
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ…
(Με το σχόλιο μου αυτό δεν έχω τίποτα και καμία κακία με τον Γερμανικό λαό τουναντίον με συνδέουν φιλικοί θεσμοί άρρηκτοι με πολλούς φίλους μου Γερμανούς.
Τα έχω προσωπικά με σένα κύριε Σόιμπλε γιατί θεωρώ ότι βαδίζεις σε σκοτεινά, καταχθόνια σχέδια και αυτό με τρομάζει ...)

Αυτό το τραγούδι το αφιερώνω εξαιρετικά σε όλους τους καλούς μου φίλους έτσι για μια καλή αναπνοή ζωής και να σηκώσουμε λίγο το κεφάλι ψηλά και αγέροχα. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου