Ο μισός τουρκικός στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο για την άσκηση Denizkurdu 2015


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τουρκική άσκηση Denizkurdu 2015 όπου το τουρκικό ναυτικό μεταξύ 14-28 Μαΐου θα διεξάγει σειρά σεναρίων σε όλο το Αιγαίο και την Αν.Μεσόγειο σε μια επίδειξη δύναμης και θέλοντας να στείλει μηνύματα σε όλες τις κατευθύνσεις.
Η άσκηση έχει ως κύριο χώρο πραγματοποίησης το Βόρειο Αιγαίο με σειρά σεναρίων όπως διάσωση εμπορικού πλοίου αλλά το σημαντικότερο είναι η επίδειξη δύναμης από την κυβέρνηση Ερντογάν(μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία έχει βουλευτικές εκλογές σε λίγες μέρες και το κόμμα του Ερντογάν θέλει να δείξει το μαχητικό του πνεύμα).
Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος  ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  βρέθηκε ως παρατηρητής στην τουρκική ναυτική άσκηση «Denizkurdu 2015» που διεξάγεται στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.
Ο Ερντογάν έφθασε με ελικόπτερο το οποίο προσνηώθηκε στην φρεγάτα TCG Salihreis (F-246).
Όμως στην άσκηση λαμβάνουν μέρος και μια σειρά από τα νέα οπλικά συστήματα τα οποία έχουν στόχο την Ελλάδα φυσικά κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουμε με κάθε λεπτομέρεια για τις εξελίξεις που μπορεί να έχουμε στο άμεσο μέλλον.
Έτσι στα πλαίσια του σεναρίου του Πολεμικού Ναυτικού, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Τσανάκκαλε και πετώντας 10 ώρες και 50 λεπτά πραγματοποίησε την πιο μεγάλη του πτήση το UAV Karayel με το ωφέλιμο φορτίο που έφερε που διασφάλισε την συνεχή μετάδοση εικόνων και έτσι αποτέλεσε το πρώτο τακτικό σύστημα UAV που απογειώθηκε από πολιτικό αεροδρόμιο και εκτέλεσε με επιτυχία καθήκοντα σε στρατιωτική άσκηση στην Τουρκία.
Το Karayel 4671 εκτός του ότι είναι το πρώτο τακτικό UAV εναρμονισμένο με τα στάνταρ του ΝΑΤΟ, δημιουργεί την διαφορά με το ωφέλιμο φορτίο που φέρει ειδικά μιλώντας για ένα σύστημα τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής.
Διαθέτει δυνατότητα μεγέθυνσης 50X , ανάλυση 1080p, ενώ τo χαρακτηριστικό της εν λόγω κάμερας είναι πως δύναται από υψηλή τροχιά να στοχοποιήσει με λέιζερ και με μεγάλη ακρίβεια τον στόχο και να μεταδώσει το στοχευόμενο αντικείμενο στον χρήστη. 
Το Vestel Karayel τεχνικά μπορεί να βρίσκεται σε ύψος μέχρι τα 18.000πόδια, και έχει δυνατότητα μεταφοράς 35 kg φορτίου και τουλάχιστον 10 ώρες πτήσης στόχους.
Η νέα  έκδοση πετά με ύψος πτήσης ακόμα και στα 500 πόδια, 70 κιλά ωφέλιμο φορτίο και μπορεί να παραμείνει στον αέρα μέχρι και 20 ώρες.
Συνολικά στην άσκηση λαμβάνουν μέρος 11 φρεγάτες, 6 κορβέτες 8 υποβρύχια,4 Ν/Θ,15 πλοία υποστήριξης,4 ομάδες των ειδικών δυνάμεων με σκάφη MRTP-22, 4 ΑΦΝΣ,16 ελικόπτερα καθώς και πλήθος σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής.
 defencenet.gr  
Στο παραπάνω βίντεο, θαυμάστε τι φτιάχνουν οι Τούρκοι και κάντε σύγκριση με εμάς, που από την..."αποκατάσταση " της δημοκρατίας το 1974  μέχρι σήμερα τα πολιτικά όρνια κατασπάραξαν τις σάρκες της Ελλάδος και την κατάντησαν να μην μπορεί να φτιάξει ούτε ένα ποδήλατο, πόσο μάλλον οπλικά συστήματα, αφού δεν τους συνέφερε γιατί από αυτά δεν θα έπαιρναν προμήθεια αυτοί που υποτίθεται ετάχθησαν να κυβερνήσουν και να διασφαλίσουν την άμυνα της χώρας! Και τώρα εκτός από  τους δήθεν κρατουμένους, οι συνεργοί τους κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ θα έπρεπε να είχε επαναφερθεί η ποινή του θανάτου και να είχαν εκτελεσθεί για παραδειγματισμό και των υπολοίπων που θα εσκέπτοντο να κάνουν τα ίδια.
Ας ελπίσουμε ότι οι ...Εθνικ-άφρονες και οι ...δημοκρατικοί που "κυβέρνησαν" μέχρι σήμερα, θα τύχουν της μεταχειρήσεως που τους πρέπει (όσοι ένοχοι), από τη σημερινή κυβέρνηση, που -μέχρι στιγμής- δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα καταχρήσεως  του δημοσίου χρήματος.
ΑΛΕΞ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου