Το Γραφείο Αγάπης & Εθελοντισμού απευθύνει κάλεσμα στους Εθελοντές

Το Γραφείο Αγάπης & Εθελοντισμού απευθύνει κάλεσμα στους Εθελοντές για να βοηθήσουν στη μεγάλη γιορτή της «Ημέρες Θάλασσας», στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διαφορετική πόλη – λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Πειραιάς είναι η τιμώμενη πόλη για το 2015.
Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πασαλιμάνι, στον παραλιακό χώρο της Πλ.Αλεξάνδρας, «Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας» και οι κολυμβητές θα αγωνιστούν στο 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα, στα 500 μ. ελεύθερο. Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ποδηλατοβόλτα στους δρόμους του Πειραιά.
Με αφετηρία το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 9:00 έως τις 12:30 π.μ. , οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια από τις ωραιότερες ποδηλατό-διαδρομές σε ιστορικά και σύγχρονα σημεία της πόλης του Πειραιά και με θέα στη θάλασσα.
Το Γραφείο Αγάπης & Εθελοντισμού απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά, για την στελέχωση και οργάνωση των εκδήλώσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής είτε με email (ethelontismos@pireasnet.gr) είτε με τηλέφωνο στο Γραφείο Εθελοντισμού 2132022660 & 2104130046


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου