Πιπιλή: Γ…ώ τα τεκνά ο Σαμαράς, σεξίστρια η Ζωή, για σφουγγαρίστρες ο Βαρουφάκης

Στην πολυθρόνα των «Καρντάσιανς» βρέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή και χωρίς δισταγμό μίλησε για τους ωραίους της Βουλής, τον Γιάννη Βαρουφάκη, είπε την άποψη της για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή.
Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ποιοι είναι οι ωραίοι της Βουλής αλλά και την εποχή που ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ζευγάρι με την Άννα Βίσση η Φωτεινή Πιπιλή απάντησε: «Ο Σαμαράς για την ηλικία του είναι γ…ώ τα τεκνά. Ήταν ωραίος άντρας ο Σαμαράς και ακόμα είναι. Τους έχω ζήσει και τους δύο, κάναμε παρέα. Είμαι αστικής παιδείας όμως και δεν μπαίνω σε κουτσομπολιά».
Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου η γνωστή πολιτικός είπε: «Αν ήμουν στην Βουλή θα μάλωνα συνέχεια μαζί της. Αν με ενοχλεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κάτι, είναι ότι ενώ θέλει να παραστήσει την προστάτιδα των γυναικών, είναι το κακέκτυπο του πατριάρχη, του πάτερ φαμίλια. Η συμπεριφορά της είναι αντίθετη από τα δικά μου πιστεύω. Δηλαδή, η σύγχρονη γυναίκα δεν χρειάζεται ντάντεμα, δέχεται το φλερτ. Στην Ελλάδα και στη μεσογειακή αντίληψη, το να νομίζει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πάτερ φαμίλιας, ότι οποιοσδήποτε πει κάτι για μία γυναίκα είναι σεξισμός, είναι η μεγαλύτερη σεξίστρια η ίδια. Διότι όταν φέρεσαι σαν τον άντρα τον πολλά βαρύ, δήθεν ότι προασπίζεσαι την αδύναμη γυναίκα και γελοιοποιείσαι και είσαι και εσύ σεξιστής».
Δεν διστασε να πει την άποψή της και για τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Είναι πάρα πολύ νάρκισσος, ενώ είναι έξυπνος, μορφωμένος. Αυτά τα παλιμπαιδίστικα, με μηχανή, 56 χρονών, με τα πουκάμισα, δεν πάει ρε παιδί μου. Άμα το κάνεις για να αποδείξεις ότι είσαι αριστερός, για μένα είσαι και για πολλές σφουγγαρίστρες. Το πιάσαμε το υπονοούμενο; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι συμπαθητικό παιδί».

Σχολίασε και την φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή: «Άμα ανακαλύπτεις το lifestyle αργά, άστο καλύτερα. Δεν με πείραξε καθόλου που φόρεσε αυτά τα ρούχα. Όταν στήνεις μια καριέρα μόλις δύο ετών πάνω στον φτωχό λαό, σε εκείνες τις ρημάδες τις αυτοκτονίες, όταν πίνεις με το καλαμάκι τον πόνο και τον ιδρώτα του φτωχού, κάπου πρέπει να επιλέξεις, με κατάλαβες; Εκεί είναι η κόντρα. Αν εγώ ήμουν η Μαρία Τερέζα των φτωχών, η πρωθιέρεια του αντιμνημονιακού αγώνα και χαρακτήριζα όλους τους άλλους βουλευτές “μερκελιστές, τσολάκογλου” και έβγαινα μετά σε ένα περιοδικό κοσμικό, δεν καταλαβαίνεις ότι θα με ψιλογιαούρτωναν;». πηγη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου