Ερωτικό ωροσκόπιο 2/4







ΚΡΙΟΣ



Ελεύθερος/η: Μάλλον πανηγυρική θα είναι η ατμόσφαιρα σήμερα για όλους αλλά πολύ περισσότερο για σένα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να τριγωνίζει το Δία και τα πάντα γύρω σου γίνονται χαρούμενα και φωτεινά. Πολύ πιθανό και λόγω της ιδιοσυγκρασίας σου να σε πιάσει μεγάλος ενθουσιασμός και ίσως το παρακάνεις με τις ερωτικές προκλήσεις ενώ δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν έντονα και πολλά άτομα και οι ευκαιρίες για τυχαίες γνωριμίες θα πολλαπλασιαστούν.



Σε σχέση: Στιγμές ευτυχίας και ευχαρίστησης επιφυλάσσει η μέρα για σένα και το σύντροφό σου. Ίσως βγείτε το βράδυ να διασκεδάσετε ή συναντηθείτε με φίλους που θα το ρίξετε έξω.







ΤΑΥΡΟΣ



Ελεύθερος/η: Σήμερα ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία, γεμίζοντας αισιοδοξία και τον πιο αρνητικό και χαρά ακόμα και τον πιο μίζερο άνθρωπο. Σαφώς υπάρχει μια χαλάρωση και άρση περιορισμών παντός είδους, κυρίως στα ερωτικά σου που ακόμα κι η συστολή ή συγκράτηση που έχεις σαν άνθρωπος φαίνεται να υποχωρεί και τη θέση τους παίρνει η πρόκληση και το παιχνίδι.



Σε σχέση: Και κέφι έχεις και χαρά και απίστευτη ερωτική διάθεση και καθόλου όρεξη για δουλειές και σκοτούρες γι' αυτό και θα τελειώσεις όπως-όπως ό, τι έχεις και θα πας κατευθείαν να βρεις το ταίρι σου.







ΔΙΔΥΜΟΙ



Ελεύθερος/η: Χωρίς καμία σκέψη θα αφήσεις πίσω όλα εκείνα που σκοτεινιάζουν το μυαλό και την ψυχή σου και έστω για μια μέρα, θα προσποιηθείς ότι όλα είναι υπέροχα. Η θετική σου ενέργεια και το χιούμορ σου θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τους γύρω σου να σε προσέξουν και ίσως από τη φόρα που θα έχεις να πλησιάσεις κι ένα άτομο που σου αρέσει και να αρχίσεις την κουβέντα μαζί του.



Σε σχέση: Η ανεμελιά της μέρας σου δημιουργεί τη διάθεση για βαβούρα, να διασκεδάσεις, να δεις κόσμο και φώτα γι' αυτό και το πιο πιθανό είναι να τηλεφωνήσεις στο ταίρι σου και να κάνετε τα πλάνα σας για το βράδυ.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Ελεύθερος/η: Τσακίρ κέφι, γαλαντομία και ίσως σπατάλη θα σε πιάσει σήμερα και όσο κινείσαι απελευθερωμένα και μες στην καλή χαρά αυξάνεις και τις ευκαιρίες στα ερωτικά σου. Η εξωστρέφειά σου βοηθά και να πλησιάσεις αλλά και να σε πλησιάσουν πιο εύκολα και η τύχη είναι με το μέρος σου, ώστε κάτι καλό να εμφανιστεί στο δρόμο σου, γι' αυτό πρέπει να είσαι έτοιμος/η να το αρπάξεις.



Σε σχέση: Μια προαγωγή ή αύξηση σήμερα θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη και εννοείται ότι ο πρώτος άνθρωπος που θα χαρεί θα είναι ο δικός σου που θα σου προτείνει να το γλεντήσετε με διάφορους... τρόπους.







ΛΕΩΝ



Ελεύθερος/η: Μια ακόμα θετική όψη του Δία με τον Ήλιο στον επίσης πύρινο Κριό σε φτάνει στον 7ο ουρανό και η καρδιά σου γεμίζει όμορφα συναισθήματα. Λάμπεις, είσαι πρόσχαρος/η και πολύ επικοινωνιακός/η κι αποκτάς θερμούς θαυμαστές/ες, γι' αυτό δε θα είναι απίθανο να σε πλησιάσει ερωτικά κάποιο άτομο που σε ελκύει πολύ, προτείνοντάς σου μια έξοδο για να γνωριστείτε καλύτερα.



Σε σχέση: Οι απολαύσεις ξεκινούν από την καθημερινότητά μας και εκεί θα δώσεις σήμερα το βάρος σου, προσθέτοντας κάποια στοιχεία, πολυτέλειας που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Ελεύθερος/η: Παρότι τα νταβαντούρια και ο θόρυβος δεν είναι του γούστου σου, εντούτοις κάπου θα παρασυρθείς κι εσύ από τους τρελούς ρυθμούς και θα αρχίσεις να αποκτάς πλατύ χαμόγελο και καλή διάθεση. Η τύχη σε ευνοεί σήμερα και στα οικονομικά και κυρίως στα ερωτικά γι' αυτό μην δειλιάσεις μπροστά σε τίποτα, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις.



Σε σχέση: Μια πρόταση με αρκετές προοπτικές στην εργασία σου σήμερα θα σε κάνει πολύ χαρούμενο/η και δε βλέπεις την ώρα να τη συζητήσεις με το ταίρι σου και να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου.







ΖΥΓΟΣ



Ελεύθερος/η: Αφέσου στα κελεύσματα της τύχης γιατί σήμερα είναι με το μέρος σου. Μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σου προσφέρει τα καλύτερα ή να σε πλησιάσει επιτέλους εκείνο που σου έχει κλέψει την καρδιά και να σου προτείνει να βγείτε. Γι' αυτό μην μείνεις μέσα κι ας είναι καθημερινή. Πάρε το φίλο σου και πηγαίνετε κάπου που ξέρετε ότι μαζεύει πολύ και καλό κόσμο.



Σε σχέση: Η Ανάσταση ήρθε πολύ νωρίτερα για σένα και θα περάσεις μια μέρα απολυτής ευτυχίας και γεμάτη αγάπη με το ταίρι σου. Θα μιλήσετε, θα γελάσετε, ίσως βγείτε κιόλας για φαγητό. Ό, τι κι αν επιλέξετε θα σας βγει.







ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Ελεύθερος/η: Μπες στο ερωτικό γήπεδο σήμερα και παίξε μπάλα γιατί έχεις την τύχη με το μέρος σου για να σκοράρεις. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να κερδίσεις το άτομο που θέλεις, να γνωρίσεις κάποιο που έχει όλα αυτά που ψάχνεις ή να παίξεις και να φλερτάρεις, απλά για να περάσεις καλά, χωρίς δράματα και μιζέριες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις σε αυτό που επιθυμείς. Μετά θα έρθει μόνο του.



Σε σχέση: Μην αφήσεις την καχυποψία σου να μπει εμπόδιο στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Σκέψου μια πρόταση που θα σου γίνει, συζήτησέ την με το σύντροφό σου για να δεις και την άποψή του αλλά μην χρονοτριβείς γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία που έψαχνες.







ΤΟΞΟΤΗΣ



Ελεύθερος/η: Ενδέχεται ένα φιλικό σου πρόσωπο να θέλει να σε αποκαταστήσει ερωτικά και να σε «προξενέψει» με ένα άτομο που πιστεύει ότι θα σου ταιριάζει απόλυτα. Μην σε πιάσει η αντίδραση και κλείσεις την πόρτα γιατί ίσως είναι το τυχερό σου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα το τραβήξει η θετική σου ενέργεια και η αυθόρμητη συμπεριφορά σου.



Σε σχέση: Το κέφι και ο ενθουσιασμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη και θα νιώσεις πιο καλά από ποτέ με το ταίρι σου. Μπορεί να μη μείνεις στα λόγια αλλά να του κάνεις και δωράκια για να του δείξεις την αγάπη σου.







ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα γυρίσει ο τροχός και για σένα και λάβεις μια ηθική ή υλική ανταμοιβή που θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένο/η. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή και για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου και μπορεί να μην πιστεύεις πολύ στην τύχη αλλά κι αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να γνωρίσεις ένα άτομο αρκετά γενναιόδωρο ή με μια καλή θέση και να δημιουργηθεί κάτι όμορφο μεταξύ σας.



Σε σχέση: Μια προοπτική ανοίγεται στα οικονομικά σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Εντούτοις καλού κακού, αν πιστεύεις ότι είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, ζήτα τη γνώμη του συντρόφου σου για να σιγουρευτείς.







ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Ελεύθερος/η: Είσαι στα χάι σου και δεν πατάς καν στο έδαφος σήμερα. Όλα έρχονται και κάθονται έτσι όπως τα θέλεις, κυρίως στα ερωτικά σου που όπου πας τραβάς τα βλέμματα πάνω σου με την άνετη και πληθωρική συμπεριφορά σου. Ευκαιρίες για νέους έρωτες μέσω φίλων ή γνωστών αλλά και εντελώς συμπτωματικές υπάρχουν αυτή την περίοδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσεις πολύ.



Σε σχέση: Μέσα στο εύθυμο και αισιόδοξο κλίμα που θα κυριαρχεί σήμερα με το τρίγωνο Ήλιου - Δία θα πεις πολλά και θα κάνεις ακόμα περισσότερα για το ταίρι σου. Υπάρχει όμως πιθανότητα να ξεφύγεις λίγο και να δώσεις υποσχέσεις που δε θα μπορέσεις να τις τηρήσεις.







ΙΧΘΥΕΣ



Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο Ήλιου – Δία έρχεται να σου ανεβάσει την ψυχολογία, να σου δώσει μια θετική οπτική και να διώξει τη μελαγχολία ή την κακοκεφιά που ίσως σε είχε πιάσει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όμως να παρασυρθείς από την ανάλαφρη ατμόσφαιρα και να ενδώσεις και σε ένα ερωτικό πειρασμό αλλά χωρίς αρνητικές επιπτώσεις και ίσως γίνει η αφορμή να αποκτήσεις άλλη στάση από δω και πέρα.



Σε σχέση: Μια ευκαιρία στα οικονομικά σου μπορεί να αποδειχθεί δώρο Θεού και θα ήταν τουλάχιστον αφελές να την αντιμετωπίσεις με αμφιβολία γι' αυτό ο σύντροφός σου θα σε πιέσει τουλάχιστον να τη συζητήσεις, αφού δεν έχεις να χάσεις τίποτα.















Πηγή







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου