«Έπαιρνα ηρωίνη στην εγκυμοσύνη μου»



Σχεδόν 23 χρόνια μετά, η Κόρτνεϊ Λοβ η σύντροφος του Κέρτ Κομπέιν, στα 50 της πια, παραδέχεται ότι έκανε χρήση ηρωίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην κόρη της Φράνσις Μπιν Κομπέιν.
Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του documentary του HBO για τη ζωή του Κερτ Κομπέιν , την πορεία του, τα ναρκωτικά, την πτώση, την πατρότητα και την αυτοκτονία, «Kurt Cobain: Montage Of Heck».

Η Κόρτνεϊ Λοβ με την κόρη της Φράνσις Κομπέιν Η Κόρτνεϊ Λοβ με την κόρη της Φράνσις Κομπέιν

«Ναι, έκανα χρήση ηρωίνης, αλλά τη σταμάτησα. Ήξερα ότι όλα θα πήγαιναν καλά με το έμβρυο», λέει χαρακτηριστικά η Λοβ στην κάμερα του Μπρετ Μόργκεν.

Το 1992, ο Κερτ Κομπέιν μίλησε για την κατάσταση που έζησαν και τον τρόπο που αντέδρασαν: «Πολύ σύντομα από όταν ανακάλυψε η Κόρτνεϊ ότι είναι έγκυος επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της και έναν εξειδικευμένο σε θέματα εξαρτήσεων γιατρό και μπήκε υπό την παρακολούθησή της, ώστε να σιγουρευτεί ότι θα φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό».

Εκείνη τη δήλωση επιβεβαίωσε η Κόρτνεϊ όταν είπε ότι έκανε χρήση ηρωίνης μόνο τις τρεις πρώτες εβδομάδες, πριν μάθει ότι περιμένει παιδί: «Κι τι έγινε τελικά; Γιατί τόσος θόρυβος; Δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος! Κάπνιζα κιόλας την εποχή που άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου, αλλά τους περισσότερους από τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης κυκλοφορούσα με αυτοκόλλητα νικοτίνης κολλημένα σε όλο το κορμί μου. Όταν έχεις ένα μωρό μέσα σου δεν γίνεται να κάνεις χρήση ναρκωτικών ή οτιδήποτε άλλο ηλίθιο πράγμα».

Αυτή είναι, ουσιαστικά, η πρώτη φορά που παραδέχεται επίσημα και δημόσια τη χρήση ουσιών. πηγη






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου