Τώρα μπορεί να κάνω και καμιά τρελίτσα



Η Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε με χιούμορ το γεγονός πως δεν κατάφερε στις εθνικές εκλογές να εκλεγεί βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

Η πρώην γαλάζια βουλευτής και δημοσιογράφος ευχαρίστησε όλους εκείνους του φίλους που την ψήφισαν, λέγοντας χαρακτηριστικά «όπως μάθατε δεν κατάφερα να πάρω την τέταρτη έδρα».

«Σε ένα μοναχικό από κομματικά και προσωπικά συστήματα δρόμο, κατάφερα σε αυτές τις τόσο δύσκολες για την Νέα Δημοκρατία εκλογές να φτάσω τις 17.000! σταυρούς στην απαιτητική Α' Aθηνών, χωρίς σπατάλες, χωρίς “στρατούς”, χωρίς πληρωμένες καταχωρήσεις, χωρίς εκδηλώσεις και χωρίς να έχω κάνει ποτέ ρουσφέτι».

Η κυρία Πιπιλή δήλωσε πως ήταν η μοναδική βουλευτής της Α’ Αθήνας που δεν υπουργοποιήθηκε ποτέ, λέγοντας πως κυρίως αυτό έγινε γιατί εκείνη δεν το επεδίωκε, ενώ χαριτολογώντας πρόσθεσε «για να είμαι ελεύθερη και ωραία χωρίς δεσμεύσεις».

Στο κείμενό της καταλήγει πως πλέον απαλλαγμένη από τις ευθύνες του βουλευτή «μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνω και καμιά τρελίτσα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ». πηγη





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου