Νέα υπόθεση μεταφοράς αδέσποτων από το Ηράκλειο!

Νέα υπόθεση μεταφοράς αδέσποτων από το Ηράκλειο!

Δυο 24ωρα μετά τις συλλήψεις ενός Έλληνα και δύο Γερμανίδων στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με συνολικά 15 ναρκωμένα αδέσποτα σκυλιά που θα ταξίδευαν με προορισμό τη Γερμανία, άλλες τρεις συλλήψεις για τον ίδιο λόγο έγιναν στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο!



Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια Ολλανδή που επρόκειτο να ταξιδέψει στο εξωτερικό με πέντε αδυνατισμένα αλλά υγιή σκυλιά, τα συνοδευτικά έγγραφα των οποίων παρουσίαζαν ίχνη πλαστότητας. Έτσι, την προσήγαν στο τμήμα μαζί με έναν Βρετανό και μια Γαλλίδα που είχαν αναλάβει τις διατυπώσεις για τη μεταφορά των ζώων.



Στην προανάκριση η Ολλανδή, που κατοικεί στην Κρήτη από το 2008, δήλωσε πως θα έμενε στο εξωτερικό για δουλειές. Ωστόσο, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου διαπίστωσαν ότι είχε εισιτήριο με επιστροφή στην Κρήτη για δύο ημέρες μετά. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της και σε βάρος των συνοδών της για παράνομη μεταφορά ζώων και σήμερα πρόκειται να δικαστούν από το Αυτόφωρο.



Την ίδια στιγμή, η τοπική Αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για μέλη κυκλώματος που προωθεί στο εξωτερικό αδέσποτα σκυλιά τα οποία καταλήγουν να γίνουν πειραματόζωα ή σε οίκους ανοχής για… κτηνοβάτες που λειτουργούν στη Γερμανία και τη Δανία! Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούνται δυο ύποπτοι που γυρίζουν τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους του Ηρακλείου παριστάνοντας τους υπαλλήλους του Κυνοκομείου και μαζεύουν από τους δρόμους αδέσποτα σκυλιά.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου