Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

Κύκλωμα που εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.



Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο επιχειρήσεων που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και της βορειοανατολικής Αττικής συνέλαβαν έναν 56χρονο και έναν 28χρονο υπήκοο Αλβανίας ως μέλη του κυκλώματος και δυο εκδιδόμενες γυναίκες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και παράβαση των νόμων περί αλλοδαπών και περί εκδιδόμενων προσώπων.



Όπως προέκυψε από την έρευνα, η σπείρα κανόνιζε, μέσω ιστοσελίδας και έναντι χρηματικής αμοιβής, ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής. Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν είχαν το ρόλο των οδηγών και μετέφεραν τις εκδιδόμενες στα προκαθορισμένα ραντεβού.



Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα, 1.140 ευρώ, οκτώ κινητά τηλέφωνα και πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν προκαθορισμένα τηλεφωνικά ραντεβού με πελάτες του «γραφείου».



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου