Δικηγόρος Αποστολόπουλου: Τα βίντεο είναι μονταρισμένα

Δικηγόρος Αποστολόπουλου: Τα βίντεο είναι μονταρισμένα

Στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο κατέθεσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος ως ύποπτος για την τέλεση της κακουργηματικής πράξης της δωροδοκίας βουλευτή, μετά τις καταγγελίες που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Κατά την έξοδό τους από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γιώργου Αποστολόπουλου, Παύλος Σαράκης δήλωσε:



«Μετά από κλήση της εισαγγελίας εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.



Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης.



Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε (σ.σ. ο Γ. Αποστολόπουλος) ότι αυτές οι συνομιλίες έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη.



Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».



Σε συμπληρωματική κατάθεση καλούνται σήμερα από τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης για την υπόθεση χρηματισμού που κατήγγειλαν. Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου προκύπτουν σημεία για τα οποία θα ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις από τους δυο πολιτικούς.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο κ. Αποστολόπουλος έδωσε διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα, υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής ήταν αυτός που τον προσέγγισε και του είπε ότι αν λυθεί το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για πρόεδρο. Ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει ότι έχει και αυτός στοιχεία για την προσέγγιση του κ. Χαϊκάλη και μάλιστα ότι ήταν έτοιμος να τον καταγγείλει στις αρχές.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου