Ξανά στη Βαρβάκειο οι 12 γυναίκες με τα τζιπ: Μοίρασαν χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς

Ξανά στη Βαρβάκειο οι 12 γυναίκες με τα τζιπ: Μοίρασαν χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς

Επέστρεψαν και φέτος στη Βαρβάκειο Αγορά οι μυστηριώδεις γυναίκες που μοίρασαν χιλιάδες ευρώ σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν για τα ψώνια του εορταστικού τραπεζιού. Περίπου στις 11 το πρωί κυκλοφόρησε οι πληροφορία πως 12 γυναίκες έφτασαν στην Βαρβάκειο με τζιπ ή βαν και διασκορπίστηκαν στα μαγαζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκες που εργάζονται ως διοικητικοί υπάλληλοι σε πολυεθνική εταιρεία, της οποίας το όνομα κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό. Μπήκαν στην αγορά, πήγαν στα μαγαζιά και έδωσαν στους ιδιοκτήτες από 3.000 ευρώ προκειμένου εκείνοι να προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα στους καταναλωτές, οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αυτά που ήθελαν για το εορταστικό τραπέζι.



Υπενθυμίζεται πως οι γυναίκες αυτές είχαν επισκεφθεί ξανά τη Βαρβάκειο και τα προηγούμενα χρόνια, Χριστούγεννα και Πάσχα, προσφέροντας χιλιάδες ευρώ για βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πάντως τις γυναίκες αυτές -όπως και τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέρει κανείς να τις απαθανατίσει σε μία φωτογραφία.



Μάλιστα την περσινή χρονιά κάποιοι μιλούσαν για ένα καλοστημένο κόλπο στην προσπάθεια των κρεοπωλών να προσελκύσουν κόσμο στα μαγαζιά της οδού Αθηνάς, όπως είχε γράψει η Ημερησία. «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και όπου «πενία» η πτώση των πωλήσεων λόγω της κρίσης και όπου «τέχνας» το παραμύθι με τις κυρίες και τα τζιπ...» αναφέρει πέρυσι το δημοσίευμα.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου