Θεοδώρα Τζάκρη: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας

Θεοδώρα Τζάκρη: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας

Τη σαφή πρόθεσή της να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επικείμενη εκλογή ανακοίνωσε η νυν ανεξάρτητη και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, μετά την συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.



Η κυρία Τζάκρη τόνισε επίσης ότι«συντάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει η αξιωματική αντιποίτευση» και άφησε απολύτως ανοιχτή την προοπτική συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ.



Ολόκληρη η δήλωσή της είναι η εξής:



«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».



Η κυρία Τζάκρη συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίς το απόγευμα στη Βουλή.



Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάννα, σε ένα πλαίσιο επαφών που εντάσσεται σαφώς στην προσπάθεια συγκέντρωσης των 121 ψήφων για την αποτροπή της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου