Στην Κούβα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Στην Κούβα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Συναντήθηκε σήμερα στην Αβάνα με τον Χοσέ Ραμόν Μπαλαγκέρ Καβρέρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚ Κούβας και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων

Η αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που βρίσκεται στην Κούβα, προσκεκλημένη του ΚΚ Κούβας συναντήθηκε σήμερα στην Αβάνα στην έδρα της ΚΕ του ΚΚ Κούβας με τον Χοσέ Ραμόν Μπαλαγκέρ Καβρέρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚ Κούβας και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, στη διάρκεια της οποίας έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στις δυο χώρες και για διεθνή ζητήματα.



Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, νωρίτερα η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, αρμόδιο για ζητήματα Λατινικής Αμερικής, Χόρχε Αρίας. Επίσης έγινε συνάντηση με μέλη της Διαρκούς Επιτροπής για την προώθηση και εφαρμογή των κατευθύνσεων της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του Κόμματος και της Επανάστασης, που αποφάσισε το τελευταίο 6ο Συνέδριο του ΚΚ Κούβας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε ακόμα τη Λατινοαμερικάνικη Σχολή Ιατρικής, ενώ αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κουβανικό Ινστιτούτο για τη Φιλία των Λαών.



Η αντιπροσωπεία, επίσης, θα συνεχίσει και αύριο τις συναντήσεις με στελέχη του ΚΚ Κούβας.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου