ΒΙΝΤΕΟ - ΛΟΒΕΡΔΟΣ : ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...



Τα χθεσινά επεισόδια, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, καταδίκασε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ, παράλληλα, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον πρύτανη, Θεόδωρο Φορτσάκη...





Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι στηρίζει τον κ. Φορτσάκη, προσθέτοντας ότι η λογική του όλοι έχουν δίκιο δεν είναι σωστή. «Δεν έχω αλλεργία στις κινητοποιήσεις. Αντιθέτως, πιστεύω ότι οι κινητοποιήσεις είναι ζωογόνος δύναμη της δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Επιμένουμε ως πολιτεία ότι δεν είναι σπίτι του καθενός ή της καθεμιάς ο δημόσιος χώρος, αλλά είναι όλων των Ελλήνων. Ο πρύτανης έχει δίκιο».


Σε ερώτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, αν συμφωνεί με την απειλή του κ. Φορτσάκη ότι θα κάνει μηνύσεις στους φοιτητές, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε κατηγορηματικός, λέγοντας: «Θα πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί. Θα γίνει ότι ο νόμος ορίζει. Αυτή η κατάσταση όπου βλέπω φως, ανοίγω την πόρτα και μπαίνω, κλειδώνω όποιον θέλω μέσα, βγαίνω - μπαίνω ότι ώρα θέλω, δεν μπορεί να είναι κατάσταση που αφορά το ελληνικό πανεπιστήμιο. Είναι αδύνατον το 2014».


Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


http://ift.tt/1vnOknl





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου