ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ''ΤΕΛΕΥΤΕΙΟ ΑΝΤΙΟ'' ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ...


Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι της Αλεξίας Αλεξιάδου, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί ...

στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως θα γίνει η ταφή της στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.







«Καλό ταξίδι».

«Θα σε θυμόμαστε πάντα».

«Αλεξία έφυγες νωρίς».

«Δε μπορούμε ακόμη να το πιστέψουμε».

«Το ζεστό σου χαμόγελο σου θα μείνει πάντα στις καρδιές μας. Καλό παράδεισο αγαπημένη μας Αλεξία ... θα σε θυμόμαστε πολύ γλυκά πάντα όπως φρόντιζες να κάνεις για εμάς κι εσύ...θα λείψεις πολύ από όλους μας ... κουράγιο πολύ στην μανούλα σου στα κοριτσάκια σου».



«Τα κατάφερες σήμερα, μετά από τόσα χαμόγελα που απλόχερα μας χάριζες, να τα παγώσεις όλα μονομιάς !!!! Καλό ταξίδι γλυκιά Αλεξία!!!»



Η αυλαία ζωής για την Αλεξία Αλεξιάδου έπεσε. Το νήμα της ζωής της κόπηκε όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο. Έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα. Θαρρείς πως έπεσε, κοιμήθηκε και ήταν το τελευταίο βράδυ της. Με μία τελευταία ανάρτηση στο facebook και ένα επικό τραγούδι της Βέμπο ήταν σα να ήθελε να κλείσει αυτή την πορεία της στη ζωή κάπως έτσι. Μελωδικά. ‘Oπως γεμάτη μελωδίες ήταν και η ζωή της. Η καλομεγαλωμένη κόρη της κυρίας Βέφας μεγάλωσε σε ένα σπίτι με αρχές, παιδεία και βέβαια με έμπνευση την ίδια της τη μάνα έμαθε από πολύ νωρίς να αγωνίζεται προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.



Η επαγγελματική της πορεία στρωμένη με ροδοπέταλα από την αρχή καθώς μπαίνει πολύ νωρίς στα τηλεοπτικά πλατό αρχικά στο πλευρό της μητέρας της και κατόπιν μόνη της κερδίζοντας αμέσως την αγάπη και τη συμπάθεια των τηλεθεατών.



Για την Αλεξία η επιτυχία στον επαγγελματικό της χώρο γίνεται μεν μονόδρομος χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε στέκεται στις δύο της κόρες και βέβαια πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου για τον οποίο συνήθιζε να λέει ότι απλά είναι το άλλο της μισό. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο την οδήγησε σε σημαντικές πρωτοβουλίες μεταξύ των οποίων και στην ίδρυση ενός οίκου εκδοτικού όπου και εξέδιδε βιβλία και περιοδικό μαγειρικής. Με σεβασμό, γνώση και κατάρτιση στο αντικείμενό της κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως και να κερδίσει το θαυμασμό συναδέλφων της. Είχε λίγους και καλούς φίλους και συνήθιζε να κάνει πολλές φορές συγκεντρώσεις στο σπίτι της όπου βέβαια τα τραπεζώματα ήταν αλήστου μνήμης.



Δεν κατάφερε να κάνει τηλεοπτικό come back



Η προσπάθειά της μεταξύ από μία περίοδο αποχής από την τηλεόραση να επιστρέψει δεν ευοδώθηκε και εκείνη παρά τις προσπάθειές της να επιστρέψει τηλεοπτικά δε βρήκε πρόσφορο έδαφος. Η μόδα της τηλεοπτικής μαγειρικής ήταν πλέον κομμάτι της νέας τηλεόρασης που έδινε μεν χώρο στη μαγειρική αλλά προτιμούσε πρόσωπα νέα. Την είχε απογοητεύσει το γεγονός αυτό πολλές φορές αλλά έβλεπε πως ήταν κάτι πολύ δύσκολο να πετύχει ξανά με τα νέα δεδομένα της τηλεόρασης. Επικεντρώθηκε έτσι στο να γράφει βιβλία μαγειρικής και εσχάτως στην έκδοση ενός περιοδικού το οποίο χαρακτηρίστηκε άρτιο από τους ειδικούς και γνώρισε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.



Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είχε κάνει αρκετά ανοίγματα επιχειρηματικά και αυτό την είχε οδηγήσει πολλές φορές σε μία αγχωτική διαδικασία καθώς οι υποχρεώσεις από τη μια ήταν πολλές αλλά από την άλλη η πίστη και η επιμονή της δεν την άφηναν να υποχωρήσει και να σταματήσει την προσπάθειά της. Σε όλο αυτό τον αγώνα που έδινε ειδικότερα τα τελευταία περίπου δύο χρόνια ήταν κοντά της τόσο η μητέρα της όσο κυρίως το στήριγμά της, ο σύζυγό της Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε πάρα πολύ άγχος και πως χρειαζόταν να βάλει λίγο φρένο στους ρυθμούς της κάτι που η ίδια ως φαίνεται δεν έκανε.



Κατέρρευσε η Βέφα Αλεξιάδου



Τραγικές φιγούρες οι δυο της κόρες οι οποίες ήταν το καμάρι της. Ήταν τα πλάσματα για τα οποία πάλευε προκειμένου να μη τους λείψει τίποτα και γινόταν θυσία για εκείνα. Η μικρή της μάλιστα κόρη που έχει και το όνομα της γιαγιάς Βέφας φαίνεται ότι ήταν εκείνη που γονιδιακά θα συνέχιζε την παράδοση της οικογένειας στη μαγειρική τέχνη. Με σημείο αφετηρίας πάντα την κυρία Βέφα. Τη γυναίκα που όταν πληροφορήθηκε το ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό της κόρης της κατέρρευσε. Συγκεκριμένα, η κ. Βέφα, δεν γνώριζε από την αρχή τι είχε συμβεί στην κόρη της αλλά είχε ενημερωθεί από τους οικείους της πως είχε διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος. Όταν μάλιστα της τηλεφωνούσαν συγγενείς και φίλοι, εκείνη απαντούσε πως η κόρη της είναι στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος. Ωστόσο, αντιλήφθηκε πως οι συγγενείς της κάτι της κρύβουν και τελικά ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.



Απαρηγόρητη και αμίλητη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως «έχασε» το παιδί της.





Με συγκινητικά μηνύματα την αποχαιρέτησαν οι φίλοι της μέσω facebook


Πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια της Αλεξίας μετά το ξαφνικό και τόσο άδικο και πρόωρο χαμό της που κατέκλυσαν το προφίλ της στο διαδίκτυο. Η συνάδελφός της Μαρία Λόη η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό ανέβασε ένα από τα τελευταία μηνύματα της Αλεξίας στο οποίο μιλούσαν για ένα ταξίδι που θα έκανε εκείνη στην Αμερική, ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ…







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου