ΒΙΝΤΕΟ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 10.000 $ ΕΥΣΤΟΧΩΝΤΑΣ ΣΕ 4 ΒΟΛΕΣ...



Ο Γκουστάβο Άνχελ Ταμάγιο, ένας Αμερικανός φοιτητής στο Κολέγιο Μπράιαν του Τενεσί, έδωσε ένα τρομερό σόου μέσα στο γήπεδο μπάσκετ του κολεγίου και κέρδισε υποτροφία 10.000 δολαρίων...





Μέσα σε πραγματική αποθέωση ο Ταμάγιο ευστόχησε διαδοχικά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα σε τέσσερις προσπάθειες: Λέι-απ, βολή, τρίποντο και σουτ από το κέντρο του γηπέδου θυμίζοντας τον Κόμπε Μπράιαν στα καλύτερα του.


Ο Γκουστάβο Ανχέλ Ταμάγιο δεν είχε πιάσει ποτέ στη ζωή του μπάλα του μπάσκετ, αφού το άθλημα με το οποίο ασχολείται είναι το ποδόσφαιρο.


Αρχικά πήρε τη μπάλα και χωρίς καν να τη χτυπάει στο παρκέ έβαλε λίγο “άτσαλα” το λέι-απ. Πήρε τη μπάλα στήθηκε στη γραμμή των βολών και ευστόχησε αφού η μπάλα γύρισε γύρω αρκετά πάνω στη στεφάνη. Ακολούθησε η βολή από τα 7,24 για τρίποντο που πρώτα χτύπησε στη στεφάνη μετά στο ταμπλό και στη συνέχεια μπήκε μέσα.


Έτσι, έφυγε σφαίρα πήγε πίσω από τη γραμμή της σέντρας και σούταρε, ενώ ο κόσμος παραληρούσε. Με τη βοήθεια του ταμπλό η μπάλα μπήκε στο καλάθι και ο Ταμάγιο κέρδισε την αποθέωση και την υποτροφία των 10.000$.


Μετά το κατόρθωμά του ο ποδοσφαιριστής- φοιτητής δήλωσε στην εφημερίδα Chattanooga Times Free Press ότι δεν έχει παίξει ποτέ ξανά μπάσκετ και μάλιστα για να κάνει το επίτευγμά του ακόμα πιο αξιοσημείωτο ισχυρίζεται ότι το έκανε με σπασμένο δάχτυλο.


Δείτε το βίντεο:













Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου