Mητέρα σκότωσε γάτα με φτυάρι μπροστά στο 13χρονο παιδί της

Mητέρα σκότωσε γάτα με φτυάρι μπροστά στο 13χρονο παιδί της

Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στα Στύρα της Εύβοιας.



Σύμφωνα με το zoosos.gr, μια κάτοικος του χωριού άκουσε ουρλιαχτά και φωνές και βγαίνοντας στην αυλή του σπιτιού της είδε τη γειτόνισσα της να χτυπάει με ένα φτυάρι μια αδέσποτη γάτα. Η δράστης κυνηγούσε το ζώο για να το σκοτώσει έχοντας μαζί της τη 13χρονη κόρη της!



Το κορίτσι φώναζε στη μάνα του «μάνα, πιο δυνατά κόφτου το κεφάλι!». Το ζώο σε μερικά λεπτά ήταν νεκρό και η δράστης –η οποία είναι γνωστή στην Αστυνομία εξαιτίας ψυχικής ασθένειας από την οποία πάσχει και γιατί εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά– πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου σ’ ένα χαντάκι κάτω από το σπίτι της.



Η καταγγέλλουσα Σοφία Αλούκου που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς της άκουσε από τη μητέρα της να περιγράφει το έγκλημα. Όταν πήγε στο χαντάκι βρήκε το νεκρό ζώο, τράβηξε τις φωτογραφίες, και κάλεσε την Αστυνομία. Από το Α.Τ. Καρύστου της είπαν να πάει εκεί για να κάνει την καταγγελία και δεν έστειλαν περιπολικό.



Στο zoosos.gr κάτοικοι του χωριού είπαν ότι η δράστης είναι μια εξαιρετικά προβληματική περίπτωση ανθρώπου και πως το παιδί αυτό το μεγαλώνει σ’ ένα ακατάλληλο περιβάλλον σε μια εξαιρετικά προβληματική οικογένεια.



Ενώ και στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες για τη βίαιη συμπεριφορά αυτής της μητέρας κανείς δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά ούτε για την τύχη του παιδιού. Υπηρεσίες πρόνοιας δεν υπάρχουν και το κορίτσι έχει αφεθεί στην τύχη του αλλά και η γυναίκα, που είναι διαταραγμένη, χωρίς νοσηλεία.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου