Οι φτωχοί Έλληνες ξόδεψαν 700 εκατ για smartphones.













Οι φτωχοί Έλληνες ξόδεψαν 700 εκατ για smartphones.Τι και αν η ανεργία χτυπάει κόκκινα... Τι και αν ο μισθός ενός μέσου Έλληνα πλέον αγγίζει επίπεδα τριτοκοσμικών χωρών, η μόστρα και το θεαθήναι καλά κρατούν!

Τουλάχιστον αυτό δείχνει έρευνα της SquareTrade σύμφωνα με την οποία τα τελευταία επτά χρόνια, δαπανήθηκαν πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ για επισκευή ή αντικατάσταση κατεστραμμένων smartphones.

Ειδικότερα, οι Έλληνες πλήρωσαν, συνολικά 701.064.735 ευρώ για να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν κατεστραμμένα smartphones, ενώ το το 40% των κατόχων έχουν βιώσει μια βλάβη ή καταστροφή της συσκευής τους την τελευταία διετία.



Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης ήταν μεγαλύτερος των 7 ημερών για το 30% των παθόντων.



Η ζημιά δεν προκαλείται πάντα από υπαιτιότητα του κατόχου, αφού το 25% των ατυχημάτων προξενείται από τρίτους και όχι από τους ίδιους τους κατόχους της συσκευής.



Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα, το 57% των ατυχημάτων στα smartphones συμβαίνει στο σπίτι ενώ το 15% των κατόχων ξέχασε τη συσκευή στον ουρανό του αυτοκινήτου.



Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι κατά 47% πιο επιρρεπείς σε καταστροφές συσκευών, ενώ το 30% των κατόχων κατεστραμμένων συσκευών είναι κάτω των 45 ετών.



Οι κάτοχοι iPhone είναι κατά 23% πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα. πηγη





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου