Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος, ελεύθερη με εγγύηση η μητέρα

Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος, ελεύθερη με εγγύηση η μητέρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηλικιωμένος που δολοφόνησε τον 39χρονο γιο του στο Άστρος Κυνουρίας, ενώ ελεύθερη με εγγύηση 6.000 ευρώ αφέθηκε η σύζυγός του και μητέρα του δολοφονηθέντος.



Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση κατά την διάρκεια της προσαγωγής στον ανακριτή Ναυπλίου των δύο γονεών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 39χρονου γιου τους, όταν, όπως σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα parapolitikaargolida.gr, δέχθηκαν φραστική επίθεση, οι ίδιοι αλλά και ο συνήγορός τους Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση τους.



Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τοπικός Τύπος η μητέρα του θύματος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της καταλογίζονται υποστηρίζοντας κατά την απολογία της πως δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία. Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο γιος της ασκούσε βία τόσο στην ίδια, όσο και στον σύζυγό της.



Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις απολογίες τους ελεύθεροι αφέθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι υπόλοιποι τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου, ενώ στον 71χρονο αδελφό του δράστη που βοήθησε στην μεταφορά του πτώματος από το σημείο της δολοφονίας ως το σημείο που του έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος, επεβλήθη χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου