Ματιάμπα αποκλειστικό video! Η... μούντζα του Μύρωνα!


Αποκλειστικό! Η... μούντζα του Μύρωνα στον Ματιάμπα κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξής τους στην Γιώτα Ζωγράφου για την Δέλτα Τηλεόραση Θράκης.
Η νεαρή παρουσιάστρια της εκπομπής "ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" στα πρώτα της κιόλας βήματα απολαμβάνει την αγάπη του Θρακιώτικου τηλεοπτικού κοινού! Με την απλότητα και την αμεσότητά της μπόρεσε να φέρει στην επιφάνεια τον άλλο τους εαυτό! Με σεβασμό στη δουλειά και στην προσωπικότητά τους, κατάφερε να νιώσουν ιδιαίτερα βολικά στο φακό της κάμεράς της, αλλά κυρίως να αισθανθούν και να συμπεριφερθούν όπως ακριβώς οι άνθρωποι της ...διπλανής πόρτας!
 







Απολαύστε τους λοιπόν σε στιλ "χαλαρό"  κι όσο για την Γιώτα Ζωγράφου... σίγουρα αξίζει να την παρακολουθείτε καθημερινά στις 5:00 το απόγευμα σε ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά τηλεοπτικά συγκροτήματα της Ελλάδας - ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣ - ακόμα και από την πλατφόρμα ΟΤΕtv



Η εκπομπή της με τίτλο "ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" είναι πολυθεματική με διαφορετικές κάθε μέρα ενότητες ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και τηλεπαιχνιδιών με αξιόλογα δώρα που μπορείτε να τα αποκτήσετε με την συμμετοχή σας από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας!
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου