Η E.N.D. και η αγκύλωση που διακατέχει το πολιτικό σύστημα

 Εν μέσω του θεάτρου του Πολιτικού παραλόγου που παρακολουθούμε ειδικά τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ, όαση ελπίδας αποτέλεσε  η χθεσινή  (03.10.2012) πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη και προσκεκλημένους της εκπομπής τον Μ. Λαμπράκη της END και τον νομικό του σύμβουλο κ. Δ.Παπαδάκη. Κατά την διάρκεια της σχετικής συζήτησης, παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της END  μεταξύ άλλων και  έγγραφα που στοιχειοθετούν την κατάθεση των 600 δις στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. 
Ανακοινώθηκε επίσης από τους εκπροσώπους της END, ότι χθες το απόγευμα γινόταν επίσημη ανακοίνωση και θα σταλούν όλα τα στοιχεία  προς το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα και προς άλλους ενδιαφερόμενους για την διαθεσιμότητά του ποσού των 600 δις  με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία.
Αντίλογος και σχετική προσωπική επίθεση προς τον Μανώλη Λαμπράκη έγινε από τον Βουλευτή -σήμερα- της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη (Σπύρο) Γεωργιάδη, ο οποίος παρίστατο και με την ιδιότητά του  ως μέλος της Επιτροπής για τους Απόδημους που διατηρεί το κόμμα της Ν.Δ..
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι, ο κ. Γεωργιάδης πέραν των απειλών που εκτόξευσε κατά των εκπροσώπων της END, το μόνον που σχολίασε στην περίπτωση που όντως υπάρχουν τα 600 δις επ΄ονόματι της Ελλάδος είναι ότι πλέον η χώρα μας θα δανείζεται με μηδενικό επιτόκιο. 
Το προηγούμενο είναι ενδεικτικό της αγκύλωσης που διακατέχει το πολιτικό σύστημα το οποίο ακόμη και σ' ένα ποσό που διατίθεται για αποπληρωμή του χρέους "βλέπει" την δυνατότητα όχι αποπληρωμής των παλαιών δανείων αλλά λήψης νέων, δηλαδή νέας υπερχρέωση της χώρας.
Με την ευχή το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου